Fossil Land Racer, CH2975

Bestel online dit Fossil dameshorloge uit de Land Racer collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer CH2975 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met een datumvenster is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 38 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Tevens is het model voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Dit horloge heeft een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling en krijgt door de vormgeving een modieus design, welke met veel plezier gedragen kan worden bij uw outfits.Het modieuze horlogemerk Fossil werd in 1984 gestart met een lijn horloges. De horloges bestaan uit een vintage authentic stijl, gemixt met creativiteit en een vleugje humor. Fossil noemt hun eigen horloges 'modern yet vintage' en zijn daardoor voor iedereen. Het Amerikaanse merk Fossil produceert horloges met een stoere uitstraling en tegelijkertijd een goed draagbaar horloge. Tot de collectie behoren digitale en mechanische horloges. Originele ontwerpen en een aantrekkelijke prijs, daar staan de Fossil horloges bekend om. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Fossil.Lees meer
Artikelnummer
011458811
Merk
169,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Fossil dameshorloge uit de Land Racer collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer CH2975 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met een datumvenster is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 38 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Tevens is het model voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Dit horloge heeft een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling en krijgt door de vormgeving een modieus design, welke met veel plezier gedragen kan worden bij uw outfits.

Het modieuze horlogemerk Fossil werd in 1984 gestart met een lijn horloges. De horloges bestaan uit een vintage authentic stijl, gemixt met creativiteit en een vleugje humor. Fossil noemt hun eigen horloges 'modern yet vintage' en zijn daardoor voor iedereen. Het Amerikaanse merk Fossil produceert horloges met een stoere uitstraling en tegelijkertijd een goed draagbaar horloge. Tot de collectie behoren digitale en mechanische horloges. Originele ontwerpen en een aantrekkelijke prijs, daar staan de Fossil horloges bekend om. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Fossil.

Productspecificaties
Kast breedte 380,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Fossil
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer CH2975