Frédérique Constant Classics, fc-303nm4p5

Een bijzonder mooi Frédérique Constant herenhorloge uit de Classics collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Dit horloge met het referentienummer FC-303NM4P5 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige geelgouden vergulde edelstalen horlogekast, welke voorzien is van een guilloché versiering op wijzerplaat. Middels de goudkleurige indexen en wijzers wordt de analoge tijd weergegeven. De bruine lederen horlogeband met krokodillenprint is vervaardigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een doornsluiting. Het uurwerk met een kristallen saffierglas is voorzien van een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat en heeft een waterdichtheid van 6 ATM (60 meter). Tevens is het horloge voorzien van een anti-schok systeem, waardoor de horlogekast schokken verdragen kan. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het horloge. De datumfunctie heeft plaats genomen op de 6-uurs positie op de wijzerplaat. Door de afwerking van de slanke en platte kast krijgt het herenhorloge van Frédérique Constant een klassieke uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden.De Nederlandse roots van het Zwitserse Frédérique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frédérique Constant. Lees meer
Artikelnummer
011436682
Special Price 796,00 Regular Price 995,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een bijzonder mooi Frederique Constant herenhorloge uit de Classics collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Dit horloge met het referentienummer FC-303NM4P5 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige geelgouden vergulde edelstalen horlogekast, welke voorzien is van een guilloché versiering op wijzerplaat. Middels de goudkleurige indexen en wijzers wordt de analoge tijd weergegeven. De bruine lederen horlogeband met krokodillenprint is vervaardigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een doornsluiting.

Het uurwerk met een kristallen saffierglas is voorzien van een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat en heeft een waterdichtheid van 6 ATM (60 meter). Tevens is het horloge voorzien van een anti-schok systeem, waardoor de horlogekast schokken verdragen kan. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het horloge. De datumfunctie heeft plaats genomen op de 6-uurs positie op de wijzerplaat. Door de afwerking van de slanke en platte kast krijgt het herenhorloge van Frederique Constant een klassieke uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Merk collectie Classics
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 60 meter / 6 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer fc-303nm4p5