Frédérique Constant Heart Beat, fc-310nm4p6

Een bijzonder mooi Frédérique Constant herenhorloge uit de Classics Heart Beat collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het herenmodel met het referentienummer FC-310NM4P6 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar door het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Op de bewerkte wijzerplaat met Romeinse cijfers leest u de tijd op analoge wijze af. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een gespsluiting. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen. Middels de Heart Beat in de wijzerplaat ziet u het hart van het uurwerk, de balans, bewegen. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 6 ATM (60 meter) en is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermt tegen schokken en het vallen. De vormgeving zorgt voor een horloge met een klassieke karakter, welke passend is bij verschillende gelegenheden. Daarnaast gaat er namens Frederique Constant bij elke verkocht Heart Beat horloge $50 naar de Children's Heart Foundation en World Heart Federation, wat bestemt is voor vrouwen en kinderen die lijden aan hart- en vaatziekten. De Nederlandse roots van het Zwitserse Frédérique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frédérique Constant. Lees meer
Artikelnummer
011436683
Special Price 796,00 Regular Price 995,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een bijzonder mooi Frederique Constant herenhorloge uit de Classics Heart Beat collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het herenmodel met het referentienummer FC-310NM4P6 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar door het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Op de bewerkte wijzerplaat met Romeinse cijfers leest u de tijd op analoge wijze af. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een gespsluiting.

Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen. Middels de Heart Beat in de wijzerplaat ziet u het hart van het uurwerk, de balans, bewegen. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 6 ATM (60 meter) en is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermt tegen schokken en het vallen. De vormgeving zorgt voor een horloge met een klassieke karakter, welke passend is bij verschillende gelegenheden. Daarnaast gaat er namens Frederique Constant bij elke verkocht Heart Beat horloge $50 naar de Children's Heart Foundation en World Heart Federation, wat bestemt is voor vrouwen en kinderen die lijden aan hart- en vaatziekten.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Merk collectie Classics
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 60 meter / 6 atm
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer fc-310nm4p6