Frédérique Constant Slimline Automatic, FC-306MR4S6

Dit herenhorloge van Frédérique Constant uit de Slimline Automatic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer FC-306MR4S6 heeft een Zwitsers FC-306 automatisch uurwerk met een gangreserve van 42 uur., waar door het bewegen en het dragen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers te lezen. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint vervaardigd, welke is afgewerkt met een gespsluiting. Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, waar naast de tijd de juiste datum af te lezen is. Tevens is het uurwerk uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermd tegen schokken, vallen en andere krachten. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de opengewerkte achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge van Frédérique Constant en een ware must zal zijn voor de echte horlogeliefhebber. Het model behoort tot de best verkochte horloges van Frédérique Constant. Door de jaren heen is het basisontwerp hetzelfde gebleven en is de techniek alleen maar verder doorontwikkelt. Het is werkelijk een Zwitsers topproduct met een tijdloze uitstraling.De Nederlandse roots van het Zwitserse Frédérique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frédérique Constant. Lees meer
Artikelnummer
011476042
1.495,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Frederique Constant uit de Slimline Automatic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer FC-306MR4S6 heeft een Zwitsers FC-306 automatisch uurwerk met een gangreserve van 42 uur., waar door het bewegen en het dragen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met Romeinse cijfers te lezen. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint vervaardigd, welke is afgewerkt met een gespsluiting.

Het uurwerk is voorzien van een datumvenster, waar naast de tijd de juiste datum af te lezen is. Tevens is het uurwerk uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermd tegen schokken, vallen en andere krachten. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de opengewerkte achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge van Frederique Constant en een ware must zal zijn voor de echte horlogeliefhebber. Het model behoort tot de best verkochte horloges van Frederique Constant. Door de jaren heen is het basisontwerp hetzelfde gebleven en is de techniek alleen maar verder doorontwikkelt. Het is werkelijk een Zwitsers topproduct met een tijdloze uitstraling.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Merk collectie Slimline
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer FC-306MR4S6