Frederique Constant Classics Automatic

Bestel online uw Frédérique Constant herenhorloge uit de Classics Automatic collectie. Dit horloge met het referentienummer FC-303MN5B6B is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen de veer in het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een blauwe met guilloché bewerkte wijzerplaat, waar de analoge tijd met Romeinse cijfers wordt weergegeven. De edelstalen horlogeband is vervaardigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Het Zwitserse kaliber uurwerk in de horlogekast is uitgevoerd met een datumvenster bij de 3-positie. Het model van Frederique Constant heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een saffierglas. Tevens is het horloge voorzien van een anti-schok systeem, waardoor de horlogekast schokken verdragen kan. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de ware horlogeliefhebber echt een must is. De strakke lijnen en de klassieke uitstraling kenmerken dit horloge, waardoor het een genot is om het horloge te dragen. De Nederlandse roots van het Zwitserse Frédérique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frédérique Constant. Lees meer
Artikelnummer
011484592
Special Price 796,00 Regular Price 995,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Frederique Constant herenhorloge uit de Classics Automatic collectie. Dit horloge met het referentienummer FC-303MN5B6B is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen de veer in het horloge wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast met een blauwe met guilloché bewerkte wijzerplaat, waar de analoge tijd met Romeinse cijfers wordt weergegeven. De edelstalen horlogeband is vervaardigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting.

Het Zwitserse kaliber uurwerk in de horlogekast is uitgevoerd met een datumvenster bij de 3-positie. Het model van Frederique Constant heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een saffierglas. Tevens is het horloge voorzien van een anti-schok systeem, waardoor de horlogekast schokken verdragen kan. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de ware horlogeliefhebber echt een must is. De strakke lijnen en de klassieke uitstraling kenmerken dit horloge, waardoor het een genot is om het horloge te dragen.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Genève gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Frédérique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Kast breedte 400,00 mm
Band aanzet 20
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar