Frédérique Constant Runabout RHS Chronograph Automatic, FC-392RMG5B6

Dit Limited Edition herenhorloge van Frederique Constant uit de Runabout RHS Chonograph Automatic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer FC-392RMG5B6 heeft een Zwitsers automatisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een zwarte wijzerplaat en zilverkleurige Arabische cijfers en streepindexen waar de analoge tijd vanaf te lezen is. De middenzijde van de wijzerplaat is versiert met een guilloch? decoratie. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint vervaardigd, welke is afgewerkt met een edelstalen vouwsluiting. Het uurwerk is voorzien van een datumfunctie en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren vanaf te lezen zijn. Het uurwerk is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermt tegen schokken, vallen en andere krachten. De waterdichtheid van het horloge is 5 ATM (50 meter) en is uitgevoerd met een saffierglas. Door de opengewerkte achterzijde van de horlogekast is het Zwitserse kaliber FC-392 uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge van Frederique Constant. Tevens is het horloge uit de Runabout lijn een Limited Edition, waar er wereldwijd 2888 van geproduceerd zijn. De horloges stralen dezelfde zelfverzekerdheid uit als de Runabout boten, welke een tijdloos design hebben. Bij aanschaf van dit horloge wordt het in een luxe verpakking geleverd, inclusief een Runabout boot miniatuur.De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Gen?ve gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Fr?d?rique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.Lees meer
Artikelnummer
011494552
2.695,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Limited Edition herenhorloge van Frederique Constant uit de Runabout RHS Chonograph Automatic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer FC-392RMG5B6 heeft een Zwitsers automatisch uurwerk, waar met het dragen en het bewegen van het horloge het uurwerk wordt opgewonden. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een zwarte wijzerplaat en zilverkleurige Arabische cijfers en streepindexen waar de analoge tijd vanaf te lezen is. De middenzijde van de wijzerplaat is versiert met een guilloch? decoratie. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint vervaardigd, welke is afgewerkt met een edelstalen vouwsluiting.

Het uurwerk is voorzien van een datumfunctie en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren vanaf te lezen zijn. Het uurwerk is uitgevoerd met een anti-schok systeem, waardoor het uurwerk wordt beschermt tegen schokken, vallen en andere krachten. De waterdichtheid van het horloge is 5 ATM (50 meter) en is uitgevoerd met een saffierglas. Door de opengewerkte achterzijde van de horlogekast is het Zwitserse kaliber FC-392 uurwerk te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge van Frederique Constant. Tevens is het horloge uit de Runabout lijn een Limited Edition, waar er wereldwijd 2888 van geproduceerd zijn. De horloges stralen dezelfde zelfverzekerdheid uit als de Runabout boten, welke een tijdloos design hebben. Bij aanschaf van dit horloge wordt het in een luxe verpakking geleverd, inclusief een Runabout boot miniatuur.

De Nederlandse roots van het Zwitserse Frederique Constant zijn terug te leiden naar de Nederlandse eigenaren Peter C. Stas en zijn echtgenote Aletta Bax die de droom hadden een Zwitsers horlogemerk te ontwikkelen. Het horlogemerk is in 1988 opgericht vanuit de passie voor mechanische horloges en is uitgegroeid tot een hoogwaardig horlogefabrikant die wereldwijd zijn klanten weet te vinden. De naam van het in Gen?ve gevestigde bedrijf is ontstaan uit het samenvoegen van de namen van de overgrootouders van Peter Stas: Fr?d?rique Schreiner en Constant Stas. De focus van het merk ligt op het ontwikkelen van hoogwaardige manufactuur-uurwerken, waaronder een eigen kaliber die in de bijzondere 'Tourbillon' collectie is verwerkt. Met Zwitserse precisie is er veel aandacht voor de technische eigenschappen van de uurwerken en wordt er veel tijd besteed aan het ontwerp van ieder specifiek model. Hierdoor kunnen de laatste trends en de wensen van de klanten worden gecombineerd met de beste kwaliteit. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Frederique Constant.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Kast breedte 42,00 mm
Merk collectie Runabout
Geslacht Man
Merk Frederique Constant
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer FC-392RMG5B6