Skagen Jorn Connected, SKT1203

Dit Skagen smartwatch horloge uit de Jorn Connected collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKT1203 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een titanium horlogekast. Op de grijze wijzerplaat met zilverkleurige accenten is de tijd op analoge wijze te bekijken. Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De gladde zwarte lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke wordt omsloten door de gespsluiting.Uniek aan dit horloge is de verbinding middels een app op een Android of Apple smartphone/tablet en het horloge. Wanneer u Bluetooth inschakelt synchroniseert de Skagen app automatisch. In deze app zijn de gegevens te bekijken en de instellingen te beheren. Door sensoren worden o.a. de slaap, het wandelen en het calorieverbruik gemeten, wat vervolgens nauwkeurig wordt weergegeven op de app. Zo houdt het horloge bij hoeveel stappen u zet en er kan zelfs een dagdoel ingesteld worden om gemotiveerd te blijven. Door het horloge in bed te dragen kunt u bijhouden hoe u geslapen hebt, een lichte of diepe slaap. Tevens is het horloge voorzien van de volgende functies: automatische tijd- en datumaanpassing, een alarmfunctie en een tweede tijdzone. Verder gaat het horloge trillen op het moment dat u een gefilterde melding op uw mobiel binnenkrijgt of wanneer u wordt gebeld. Door de Skagen LINK-technologie is het ook mogelijk om met één druk op de knop muziek af te spelen of de camera of apps te bedienen. Ook loopt het horloge continu op tijd en stelt de tijd zelf bij op het moment dat de zomer- of wintertijd ingaat. Verder kan er middels een druk op de knop de mobiel opgespoord worden. Hiervoor is door u zelf een melodie te kiezen. Daarnaast kunt u zelf instellen met welke knop u een bepaalde functionaliteit bedient. De batterij van het horloge gaat ongeveer 4 - 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik van de functies. Door al deze functionaliteiten zorgt het voor een uniek en bijzonder horloge, welke er daarnaast ook nog eens modieus uitziet.Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen. Lees meer
Artikelnummer
011479061
Merk
Special Price 159,20 Regular Price 199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Skagen smartwatch horloge uit de Jorn Connected collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer SKT1203 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een titanium horlogekast. Op de grijze wijzerplaat met zilverkleurige accenten is de tijd op analoge wijze te bekijken. Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De gladde zwarte lederen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke wordt omsloten door de gespsluiting.

Uniek aan dit horloge is de verbinding middels een app op een Android of Apple smartphone/tablet en het horloge. Wanneer u Bluetooth inschakelt synchroniseert de Skagen app automatisch. In deze app zijn de gegevens te bekijken en de instellingen te beheren. Door sensoren worden o.a. de slaap, het wandelen en het calorieverbruik gemeten, wat vervolgens nauwkeurig wordt weergegeven op de app. Zo houdt het horloge bij hoeveel stappen u zet en er kan zelfs een dagdoel ingesteld worden om gemotiveerd te blijven. Door het horloge in bed te dragen kunt u bijhouden hoe u geslapen hebt, een lichte of diepe slaap. Tevens is het horloge voorzien van de volgende functies: automatische tijd- en datumaanpassing, een alarmfunctie en een tweede tijdzone. Verder gaat het horloge trillen op het moment dat u een gefilterde melding op uw mobiel binnenkrijgt of wanneer u wordt gebeld. Door de Skagen LINK-technologie is het ook mogelijk om met één druk op de knop muziek af te spelen of de camera of apps te bedienen. Ook loopt het horloge continu op tijd en stelt de tijd zelf bij op het moment dat de zomer- of wintertijd ingaat. Verder kan er middels een druk op de knop de mobiel opgespoord worden. Hiervoor is door u zelf een melodie te kiezen. Daarnaast kunt u zelf instellen met welke knop u een bepaalde functionaliteit bedient. De batterij van het horloge gaat ongeveer 4 - 6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik van de functies. Door al deze functionaliteiten zorgt het voor een uniek en bijzonder horloge, welke er daarnaast ook nog eens modieus uitziet.

Het Deense horlogemerk Skagen staat bekend om de technische perfectie en strakke en elegante designs van onder andere titanium, edelstaal en verschillende kleuren goud doublé. De horloges hebben een ultra plat design en doordat de uurwerken zo plat zijn ligt het horloge mooi op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de horloges licht en huidvriendelijk, dat zorgt voor een groot draagcomfort. Voor zowel dames als heren zijn er horloges van het Deense merk Skagen verkrijgbaar, deze zijn vormgegeven in klassieke kleurenpaletten en met duidelijke wijzerplaten. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Skagen.

Productspecificaties
Kast breedte 420,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 42,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Skagen
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Grijs
Bijzonderheden Bediening via glas
Functies Alarm, Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave)
Garantie 2 jaar
Referentienummer SKT1203