Garmin Vívosmart 4, 010-01995-01

Bestel deze activiteitstracker van Garmin met stijlvolle metalen accenten uit de Vívosmart 4 collectie online in onze shop. Het model met referentienummer 010-01995-01 is uitgevoerd met een kastconstructie van kunststof en is voorzien van een prettige draagbare roze 'Berry' siliconen band. Dit stijlvolle Vívosmart 4 model is bedoelt voor de sportieve persoon die graag grenzen verlegd en het maximale uit zichzelf wil halen. Het 'always-on display' is ook in het zonlicht buitengewoon goed af te lezen. De 5 ATM / 50 meter waterdichtheid zorgt voor goede waterdichtheid waar het horloge geschikt is om mee te douchen en te zwemmen. De Garmin Vívosmart 4 is een 24/7 activiteitstracker dat uw dagelijkse activiteiten en nog veel meer bijhoudt. Zo worden de slaapregistratie en de hartslagmeting bijgehouden en worden de verbrande categorieën weergegeven. Daarnaast is het horloge voorzien van een wekker, stopwatch, timer, versnellingsmeter, automatische zomertijd, een barometrische hoogtemeter, versnellingsmeter, omgevingslichtsensor, het weer en nog vele andere functies. Met de versnellingsmeter wordt automatisch de afstand gemeten bij het hardlopen, wandelen, steppen of fietsen. En gebruik de weersvoorspellingswidget om te zien wat voor weer het zal worden. Ook geeft de activiteitstracker weer als je teveel stress hebt en wanneer je aan ontspanning toe bent. De levensduur van de batterij is 1 jaar, afhankelijk van het gebruik. Uw mobiel kwijt? De Garmin Vívosmart 4 kan hem voor u terugvinden door een alarm naar de telefoon te sturen via de Garmin Connect-app. Een overzicht van functies van de Garmin Vívosmart 4:. Behuizing: 15 x 10,5 x 197 mm.· Display: Het display heeft een grootte van 6,6 x 17,7 mm. · Always-on display: Het display is zeer goed afleesbaar in het zonlicht en is altijd zichtbaar.· Connect IQ app: Personaliseer jouw smartwatch met een keuze uit duizenden wijzerplaten, apps en widgets uit de Garmin Connect IQ store.· Connect app: Krijg overzichtelijk inzicht in al je activiteiten. Grafische analyses van bijvoorbeeld een hardloopsessie geven veel informatie en een kijkje in je voortgang van je trainingen.· Smartphone-meldingen: Middels notificaties blijf je in contact met je smartphone en krijg je middels je smartwatch inzicht in SMS / Whatsapp berichten, inkomende oproepen of ingestelde notificaties van andere apps.· Levensduur batterij: tot 7 dagenLees meer
Artikelnummer
011496558
Merk
99,99
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel deze activiteitstracker van Garmin met stijlvolle metalen accenten uit de Vívosmart 4 collectie online in onze shop. Het model met referentienummer 010-01995-01 is uitgevoerd met een kastconstructie van kunststof en is voorzien van een prettige draagbare roze 'Berry' siliconen band. Dit stijlvolle Vívosmart 4 model is bedoelt voor de sportieve persoon die graag grenzen verlegd en het maximale uit zichzelf wil halen. Het 'always-on display' is ook in het zonlicht buitengewoon goed af te lezen. De 5 ATM / 50 meter waterdichtheid zorgt voor goede waterdichtheid waar het horloge geschikt is om mee te douchen en te zwemmen.

De Garmin Vívosmart 4 is een 24/7 activiteitstracker dat uw dagelijkse activiteiten en nog veel meer bijhoudt. Zo worden de slaapregistratie en de hartslagmeting bijgehouden en worden de verbrande categorieën weergegeven. Daarnaast is het horloge voorzien van een wekker, stopwatch, timer, versnellingsmeter, automatische zomertijd, een barometrische hoogtemeter, versnellingsmeter, omgevingslichtsensor, het weer en nog vele andere functies. Met de versnellingsmeter wordt automatisch de afstand gemeten bij het hardlopen, wandelen, steppen of fietsen. En gebruik de weersvoorspellingswidget om te zien wat voor weer het zal worden. Ook geeft de activiteitstracker weer als je teveel stress hebt en wanneer je aan ontspanning toe bent. De levensduur van de batterij is 1 jaar, afhankelijk van het gebruik. Uw mobiel kwijt? De Garmin Vívosmart 4 kan hem voor u terugvinden door een alarm naar de telefoon te sturen via de Garmin Connect-app.

Een overzicht van functies van de Garmin Vívosmart 4:

. Behuizing: 15 x 10,5 x 197 mm.

· Display: Het display heeft een grootte van 6,6 x 17,7 mm.

· Always-on display: Het display is zeer goed afleesbaar in het zonlicht en is altijd zichtbaar.

· Connect IQ app: Personaliseer jouw smartwatch met een keuze uit duizenden wijzerplaten, apps en widgets uit de Garmin Connect IQ store.

· Connect app: Krijg overzichtelijk inzicht in al je activiteiten. Grafische analyses van bijvoorbeeld een hardloopsessie geven veel informatie en een kijkje in je voortgang van je trainingen.

· Smartphone-meldingen: Middels notificaties blijf je in contact met je smartphone en krijg je middels je smartwatch inzicht in SMS / Whatsapp berichten, inkomende oproepen of ingestelde notificaties van andere apps.

· Levensduur batterij: tot 7 dagen

Productspecificaties
Gewicht 16,50 gr.
Kast breedte 15,00 mm
Merk collectie Vívosmart
Geslacht Vrouw
Merk Garmin
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Roze
Kastkleur Roze
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Functies 24-uursaanduiding, Alarm, Dagaanduiding, Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave), Multifunctioneel, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer 010-01995-01