Georg Jensen zilveren Offspring ketting 41 - 45 cm., 10012310

Een zilveren ankerketting met 'Offspring' hanger opgebouwd uit twee druppelvormige hangers. De zilveren hanger is een tijdloos ontwerp met een elegant gevormde draai welke is ontworpen door Amerikaanse ontwerpster Jacqueline Rabun. Symbool staat het sieraad voor de unieke band tussen een moeder en kind, twee geliefden of goede vriendinnen. Het sieraad is voorzien tussenoogjes, waardoor het op verschillende lengtes om de hals te dragen is. De ketting wordt in luxe Georg Jensen cadeauverpakking geleverd. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar, staat Georg Jensen voor hoogwaardig vakmanschap en tijdloos design. De filosofie van Georg Jensen was om ontwerpen te cre?ren die zowel functionaliteit als schoonheid bezitten. De stijl van Georg Jensen omarmde de Art Nouveau-lijnen. Vloeiende vormen worden verrijkt door gebeeldhouwde ornamenten en gestileerde boeketten van bloemen en weelderige druiventrossen, welke een weerspiegeling zijn van de natuur. Het design van Georg Jensen die zijn oorsprong kent in 1904 is ook vandaag de dag nog het uitgangspunt voor de ontwerpen uit de Moonlight Grapes, Offspring, Mercy, Curve, Infinity en Torun collectie. Afmetingen: hanger: 12,8 x 10,1 mm., lengte: 41 - 45 cm., 1,1 mm. Lees meer
Artikelnummer
011501365
160,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren ankerketting met 'Offspring' hanger opgebouwd uit twee druppelvormige hangers. De zilveren hanger is een tijdloos ontwerp met een elegant gevormde draai welke is ontworpen door Amerikaanse ontwerpster Jacqueline Rabun. Symbool staat het sieraad voor de unieke band tussen een moeder en kind, twee geliefden of goede vriendinnen. Het sieraad is voorzien tussenoogjes, waardoor het op verschillende lengtes om de hals te dragen is. De ketting wordt in luxe Georg Jensen cadeauverpakking geleverd.

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar, staat Georg Jensen voor hoogwaardig vakmanschap en tijdloos design. De filosofie van Georg Jensen was om ontwerpen te cre?ren die zowel functionaliteit als schoonheid bezitten. De stijl van Georg Jensen omarmde de Art Nouveau-lijnen. Vloeiende vormen worden verrijkt door gebeeldhouwde ornamenten en gestileerde boeketten van bloemen en weelderige druiventrossen, welke een weerspiegeling zijn van de natuur. Het design van Georg Jensen die zijn oorsprong kent in 1904 is ook vandaag de dag nog het uitgangspunt voor de ontwerpen uit de Moonlight Grapes, Offspring, Mercy, Curve, Infinity en Torun collectie.

Afmetingen: hanger: 12,8 x 10,1 mm., lengte: 41 - 45 cm., 1,1 mm.

Productspecificaties
Gewicht 2,70 gr.
Lengte ketting 41 cm., 43 cm., 45 cm.
Kleuren Zilverkleurig
Afmetingen Hanger: 12,8 x 10,1 mm., lengte: 41 - 45 cm., 1,1 mm.
Materiaal Zilver
Merk Georg Jensen
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 10012310