Guess CableBijou, Y56004L1MF

Dit dameshorloge van Gc Watches uit de CableBijou collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer Y56004L1MF is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. De tijd is op analoge wijze vanaf de parelmoer wijzerplaat met Romeinse cijfers/indexen te bekijken. De bicolor horlogeband met zilverkleurige kabels is bevestigd aan de ronde horlogekast van 36 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen. Het Gc horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. De afwerking zorgt voor een modieus horloge, welke met veel plezier gedragen kan worden bij verschillende aangelegenheden.De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc.Lees meer
Artikelnummer
011496002
499,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Gc Watches uit de CableBijou collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer Y56004L1MF is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. De tijd is op analoge wijze vanaf de parelmoer wijzerplaat met Romeinse cijfers/indexen te bekijken. De bicolor horlogeband met zilverkleurige kabels is bevestigd aan de ronde horlogekast van 36 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het Gc horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. De afwerking zorgt voor een modieus horloge, welke met veel plezier gedragen kan worden bij verschillende aangelegenheden.

De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc.

Productspecificaties
Kast breedte 36,00 mm
Merk collectie CableBijou
Geslacht Vrouw
Merk Gc Watches
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Edelstaal, Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Garantie 2 jaar
Referentienummer Y56004L1MF