Guess Taylor, W1018L1

Dit Guess dameshorloge uit de Taylor collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer W1018L1 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met subdials is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Het Quartz-uurwerk is uitgevoerd met drie subdials, waar naast de 24-uursweergave de juiste dag en datum worden weergegeven. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en het uurwerk is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Door de vormgeving krijgt dit dameshorloge een modieuze uitstraling en is stijlvol bij alle gelegenheden.Guess is in 1981 opgericht door vier broers, dit resulteerde erin dat na drie jaar het eerste horloge van Guess op de markt kwam. Het merk behoort tot het middensegment en wordt ontworpen in dezelfde stijl als de kleding van Guess. In 2007 kwam Guess met de Gc Watch collectie, een collectie horloges die gericht is op het hogere segment en Swiss Made. De horloges hebben een modieuze en elegante afwerking en zijn er zowel voor dames als heren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Guess. Lees meer
Artikelnummer
011478435
Merk
Special Price 119,40 Regular Price 199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Guess dameshorloge uit de Taylor collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer W1018L1 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met subdials is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het Quartz-uurwerk is uitgevoerd met drie subdials, waar naast de 24-uursweergave de juiste dag en datum worden weergegeven. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en het uurwerk is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Door de vormgeving krijgt dit dameshorloge een modieuze uitstraling en is stijlvol bij alle gelegenheden.

Guess is in 1981 opgericht door vier broers, dit resulteerde erin dat na drie jaar het eerste horloge van Guess op de markt kwam. Het merk behoort tot het middensegment en wordt ontworpen in dezelfde stijl als de kleding van Guess. In 2007 kwam Guess met de Gc Watch collectie, een collectie horloges die gericht is op het hogere segment en Swiss Made. De horloges hebben een modieuze en elegante afwerking en zijn er zowel voor dames als heren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Guess.

Productspecificaties
Kast breedte 400,00 mm
Band aanzet 20
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Guess
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer W1018L1