Guess Latitude, W0639L2

Dit dameshorloge van Guess uit de Latitude collectie is online te bestellen op onze webshop. Het elegante model met het referentienummer W0639L2 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een ros?gouden doubl? horlogekast vervaardigd. De tijd is op analoge wijze vanaf de grijze wijzerplaat te bekijken. De schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen. Het uurwerk in de horlogekast is uitgerust met subdials, waar naast de 24-uursweergave de juiste datum en dag worden weergegeven. Het Guess horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Het horloge straalt ??n en al vrouwelijkheid uit, waardoor het horloge met veel plezier te dragen is om de pols van menige vrouw.Guess is in 1981 opgericht door vier broers, dit resulteerde erin dat na drie jaar het eerste horloge van Guess op de markt kwam. Het merk behoort tot het middensegment en wordt ontworpen in dezelfde stijl als de kleding van Guess. In 2007 kwam Guess met de Gc Watch collectie, een collectie horloges die gericht is op het hogere segment en Swiss Made. De horloges hebben een modieuze en elegante afwerking en zijn er zowel voor dames als heren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Guess. Lees meer
Artikelnummer
011462907
Merk
Special Price 155,40 Regular Price 259,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Guess uit de Latitude collectie is online te bestellen op onze webshop. Het elegante model met het referentienummer W0639L2 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een ros?gouden doubl? horlogekast vervaardigd. De tijd is op analoge wijze vanaf de grijze wijzerplaat te bekijken. De schakelband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 40 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het uurwerk in de horlogekast is uitgerust met subdials, waar naast de 24-uursweergave de juiste datum en dag worden weergegeven. Het Guess horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Het horloge straalt ??n en al vrouwelijkheid uit, waardoor het horloge met veel plezier te dragen is om de pols van menige vrouw.

Guess is in 1981 opgericht door vier broers, dit resulteerde erin dat na drie jaar het eerste horloge van Guess op de markt kwam. Het merk behoort tot het middensegment en wordt ontworpen in dezelfde stijl als de kleding van Guess. In 2007 kwam Guess met de Gc Watch collectie, een collectie horloges die gericht is op het hogere segment en Swiss Made. De horloges hebben een modieuze en elegante afwerking en zijn er zowel voor dames als heren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Guess.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Merk collectie Latitude
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Guess
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Grijs
Functies 24-uursaanduiding, Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer W0639L2