Lorus Basic, RT391GX9

Bestel online dit Lorus herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RT391GX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. Middels de zwarte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is aan de ronde horlogekast van 43 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een 24-uursweergave worden weergegeven. Het uurwerk met een hardlex mineraalglas is uitgerust met een datumvenster, waardoor er met een snelle blik de juiste datum afgelezen kan worden. Het Lorus horloge heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus. Lees meer
Artikelnummer
011488474
Merk
79,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Lorus herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RT391GX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. Middels de zwarte wijzerplaat is de tijd op analoge wijze te bekijken. De edelstalen schakelband is aan de ronde horlogekast van 43 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een 24-uursweergave worden weergegeven. Het uurwerk met een hardlex mineraalglas is uitgerust met een datumvenster, waardoor er met een snelle blik de juiste datum afgelezen kan worden. Het Lorus horloge heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.

Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.

Productspecificaties
Kast breedte 430,00 mm
Merk collectie Basic
Afmetingen 43 mm.
Geslacht Man
Merk Lorus
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies 24-uursaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer RT391GX9