Pulsar Basic, PG8291X1

Een prachtig herenhorloge van Pulsar uit de Basic collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer PG8291X1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een edelstalen horlogekast. Middels de blauwe wijzerplaat wordt middels de fluoscerende wijzers en indexen de analoge tijd weergegeven. De geschakelde edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke met een vouwsluiting wordt omsloten.Het Pulsar horloge met een hardlex mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Tevens is het uurwerk voorzien van een datumvenster, waardoor er met een snelle blik de juiste datum afgelezen kan worden. De tweekleurige duikersring zorgt ervoor dat je weet hoelang je onder water bent en weer naar boven moet komen. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar. Lees meer
Artikelnummer
011489459
Merk
119,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtig herenhorloge van Pulsar uit de Basic collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het modieuze model met het referentienummer PG8291X1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een edelstalen horlogekast. Middels de blauwe wijzerplaat wordt middels de fluoscerende wijzers en indexen de analoge tijd weergegeven. De geschakelde edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke met een vouwsluiting wordt omsloten.

Het Pulsar horloge met een hardlex mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Tevens is het uurwerk voorzien van een datumvenster, waardoor er met een snelle blik de juiste datum afgelezen kan worden. De tweekleurige duikersring zorgt ervoor dat je weet hoelang je onder water bent en weer naar boven moet komen. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.

Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.

Productspecificaties
Kast breedte 420,00 mm
Merk collectie Basic
Afmetingen 42 mm.
Geslacht Man
Merk Pulsar
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding, Duikersring
Garantie 2 jaar
Referentienummer PG8291X1