Aanzoeksringen
Verras je geliefde met één van de schitterende ringen
Kraamcadeaus
Ontdek de grootste collectie kraamcadeaus
Rikkoert Magazine
Bekijk het nieuwe 2021 magazine

 

De Tijd in Woorden

QLOCKTWO
 

Online juwelier

Rikkoert is een van de meest bekende juweliers in Nederland en voorziet u al jarenlang van de mooiste producten. Naast onze fysieke winkels kunt u ook gebruik maken van onze website. Als online juwelier zorgen we er namelijk voor dat u een groot gedeelte van onze producten gewoon vanuit huis kunt bestellen. Zo kunt u dus op ieder gewenst moment terecht bij Rikkoert, wanneer het u uitkomt. Ervaar het gemak zelf en maak gebruik van onze betrouwbare online juwelier.

Uniek vakmanschap en elegant design

Bij Rikkoert hebben we bijzondere, specialistische producten van zilver die vaak gecreëerd worden in ons eigen zilversmid atelier. Onze sieraden en horloges zijn voorzien van stijlvol design en alleen producten die in de allerbeste staat zijn worden bij ons aangeboden. Ook is het in vele gevallen mogelijk om de sieraden te laten graveren, waarmee u een persoonlijke draai aan de producten kunt geven. Op de site ziet u bij welke sieraden dit mogelijk is en kunt u de gewenste tekst opgeven wanneer u een bestelling plaatst.

Een rijke geschiedenis

Al sinds 1876 is Rikkoert gevestigd als juwelier in de Zilverstad Schoonhoven. Al generaties lang ontwikkelt het familiebedrijf zich tot een grote naam in de juweliersbranche en inmiddels beschikt Rikkoert over de grootste juweliers collectie van Nederland. Dezelfde passie voor het vak als vroeger is nog steeds aanwezig en vanuit ons atelier doen we er alles aan om de mooiste producten voor u te creëren. De specialisten van Rikkoert laten iedere productie en reparatie vlekkeloos verlopen.

Uitgebreid en gevarieerd aanbod

U kunt bij Rikkoert terecht voor een ruime selectie aan sieraden en horloges. We werken samen met de beste merken en alle producten zijn voorzien van hoogwaardige materialen en technieken. Of u nu meedoet met de laatste modetrends of op zoek bent naar antieke, vintage producten; bij Rikkoert kunt u het allemaal bekijken. Wij bieden specialistische producten aan als nieuw en antiek zilver, vintage horloges en vintage sieraden.Ook voor klokken, zakhorloges en wekkers bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we weerstations, barometers en andere andere weerinstrumenten van de hoogste kwaliteit.

Grootste online juwelier

Rikkoert heeft maar liefst 8 mooie winkels, waar u altijd welkom bent om onze collecties te bekijken of om vrijblijvend advies te vragen aan onze specialisten. Op onze website heeft u de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. Zo zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste online juwelier. U vindt hier allerlei categorieën waarmee u precies aan kunt geven waar u naar op zoek bent. Of gebruik de website om inspiratie op te doen en te bekijken welke producten er allemaal verkrijgbaar zijn. We zorgen er altijd voor dat de bestellingen zo snel en veilig mogelijk bij u worden bezorgd.