TW Steel Maverick, MS34

Dit TW Steel herenhorloge uit de Maverick collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MS34 is voorzien van een Miyota 6S21 Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een zwarte PVD laag. Op een zwarte wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven middels de wijzers en Arabische cijfers bij elke kwartiersaanduiding. De cognackleurige lederen horlogeband is gemonteerd aan de ronde horlogekast van 48 mm., welke met elkaar worden omsloten door de gespsluiting. Het robuuste model is uitgerust met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed tegen water en andere stoffen kan. De horlogekast is uitgevoerd met een gehard kristallen mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. De nieuwe horloges uit de Maverick serie worden gekenmerkt door de vintage uitstraling en de grote uurwerken.TW Steel staat voor 'The Watch in Steel' en heeft zich in korte tijd neergezet als een groot en opvallend lifestyle merk. De collecties zijn een afspiegeling van de huidige trends en zijn geschikt voor alle gelegenheden. De kernwaarden van het merk zijn een modern design gecombineerd met geavanceerde en betrouwbare technologie. Dit is dan ook waar de twee stippen in het logo voor staan. Een horloge van het merk TW Steel is vaak herkenbaar aan de grote wijzerplaat en de stoere uitstraling. Het grote formaat van de horloges is echter meer dan een trend, het vormt een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit. Zoals het merk al zegt zijn de horloges afgewerkt met hoogwaardig edelstaal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van TW Steel.Lees meer
Artikelnummer
011477553
Special Price 317,40 Regular Price 529,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit TW Steel herenhorloge uit de Maverick collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MS34 is voorzien van een Miyota 6S21 Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een zwarte PVD laag. Op een zwarte wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven middels de wijzers en Arabische cijfers bij elke kwartiersaanduiding. De cognackleurige lederen horlogeband is gemonteerd aan de ronde horlogekast van 48 mm., welke met elkaar worden omsloten door de gespsluiting.

Het robuuste model is uitgerust met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed tegen water en andere stoffen kan. De horlogekast is uitgevoerd met een gehard kristallen mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. De nieuwe horloges uit de Maverick serie worden gekenmerkt door de vintage uitstraling en de grote uurwerken.

TW Steel staat voor 'The Watch in Steel' en heeft zich in korte tijd neergezet als een groot en opvallend lifestyle merk. De collecties zijn een afspiegeling van de huidige trends en zijn geschikt voor alle gelegenheden. De kernwaarden van het merk zijn een modern design gecombineerd met geavanceerde en betrouwbare technologie. Dit is dan ook waar de twee stippen in het logo voor staan. Een horloge van het merk TW Steel is vaak herkenbaar aan de grote wijzerplaat en de stoere uitstraling. Het grote formaat van de horloges is echter meer dan een trend, het vormt een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit. Zoals het merk al zegt zijn de horloges afgewerkt met hoogwaardig edelstaal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van TW Steel.

Productspecificaties
Kast breedte 480,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 48,00 mm
Geslacht Man
Merk TW-Steel
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer MS34