Prisma Classic, P.1480

Online is dit Prisma herenhorloge uit de Classic collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer P.1480 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de witte wijzerplaat met Arabische cijfers te bekijken. Tevens is de 3-positie voorzien van een datumvenster. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen rekband bevestigd, welke heel gemakkelijk om- en afgedaan kan worden.Het Prisma horloge met een datumvenster heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Daarnaast is het horloge voorzien van een mineraalglas, wat sterk en mineraalbestendig is. In combinatie met de eenvoudige afwerking is het een prachtig horloge, welke door het hoge draagcomfort met veel plezier te dragen is.Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. De horlogelijn heeft een veelzijdige en actuele collectie. Het merk brengt horloges op de markt die in het tijdsbeeld passen. Casual horloges, maar ook luxueuze horloges zijn verkrijgbaar bij Prisma. Een Prisma is meer dan een tijdsweergave. Het gaat om een goed design en het verhaal achter het horloge. De passie van Prisma is dan ook om simpele, eerlijke en betrouwbare horloges te produceren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Prisma.Lees meer
Artikelnummer
011482606
Merk
65,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Prisma herenhorloge uit de Classic collectie te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer P.1480 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de witte wijzerplaat met Arabische cijfers te bekijken. Tevens is de 3-positie voorzien van een datumvenster. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen rekband bevestigd, welke heel gemakkelijk om- en afgedaan kan worden.

Het Prisma horloge met een datumvenster heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is hierdoor regen- en spatwaterdicht. Daarnaast is het horloge voorzien van een mineraalglas, wat sterk en mineraalbestendig is. In combinatie met de eenvoudige afwerking is het een prachtig horloge, welke door het hoge draagcomfort met veel plezier te dragen is.

Het eerste Prisma horloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. De horlogelijn heeft een veelzijdige en actuele collectie. Het merk brengt horloges op de markt die in het tijdsbeeld passen. Casual horloges, maar ook luxueuze horloges zijn verkrijgbaar bij Prisma. Een Prisma is meer dan een tijdsweergave. Het gaat om een goed design en het verhaal achter het horloge. De passie van Prisma is dan ook om simpele, eerlijke en betrouwbare horloges te produceren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Prisma.

Productspecificaties
Kast breedte 380,00 mm
Band aanzet 18
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Prisma
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer P.1480