TW Steel CEO Adesso, CE7021

Bestel online uw TW Steel herenhorloge uit de CEO Adesso op onze webshop. Het model met het referentienummer CE7021 is uitgevoerd met een Miyota 6S50 Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. De tijd is aan te passen door de kroonkap aan de zijkant los te draaien, waardoor met de schroef de tijd aangepast kan worden. Dit zorgt voor een bescherming van de kroonkap en een vergrote waterdichtheid. Op een blauwe wijzerplaat met een radiale lijngravure wordt de analoge tijd middels fluorescerende wijzers en streepindexen weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Het sportieve uurwerk is voorzien van een groot datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een tweede tijdsweergave wordt weergegeven. Tevens is het uurwerk voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge omgehouden kan worden als u gaat zwemmen of snorkelen. De horlogekast is uitgevoerd met een gehard mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Dit horloge is een klassieker met een hedendaagse twist. Daarnaast zijn alle modellen extra duurzaam door de schroefkroon en geschroefde kastbodem.TW Steel staat voor 'The Watch in Steel' en heeft zich in korte tijd neergezet als een groot en opvallend lifestyle merk. De collecties zijn een afspiegeling van de huidige trends en zijn geschikt voor alle gelegenheden. De kernwaarden van het merk zijn een modern design gecombineerd met geavanceerde en betrouwbare technologie. Dit is dan ook waar de twee stippen in het logo voor staan. Een horloge van het merk TW Steel is vaak herkenbaar aan de grote wijzerplaat en de stoere uitstraling. Het grote formaat van de horloges is echter meer dan een trend, het vormt een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit. Zoals het merk al zegt zijn de horloges afgewerkt met hoogwaardig edelstaal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van TW Steel.Lees meer
Artikelnummer
011477558
Special Price 389,40 Regular Price 649,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw TW Steel herenhorloge uit de CEO Adesso op onze webshop. Het model met het referentienummer CE7021 is uitgevoerd met een Miyota 6S50 Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. De tijd is aan te passen door de kroonkap aan de zijkant los te draaien, waardoor met de schroef de tijd aangepast kan worden. Dit zorgt voor een bescherming van de kroonkap en een vergrote waterdichtheid. Op een blauwe wijzerplaat met een radiale lijngravure wordt de analoge tijd middels fluorescerende wijzers en streepindexen weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een edelstalen horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting.

Het sportieve uurwerk is voorzien van een groot datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een tweede tijdsweergave wordt weergegeven. Tevens is het uurwerk voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge omgehouden kan worden als u gaat zwemmen of snorkelen. De horlogekast is uitgevoerd met een gehard mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Dit horloge is een klassieker met een hedendaagse twist. Daarnaast zijn alle modellen extra duurzaam door de schroefkroon en geschroefde kastbodem.

TW Steel staat voor 'The Watch in Steel' en heeft zich in korte tijd neergezet als een groot en opvallend lifestyle merk. De collecties zijn een afspiegeling van de huidige trends en zijn geschikt voor alle gelegenheden. De kernwaarden van het merk zijn een modern design gecombineerd met geavanceerde en betrouwbare technologie. Dit is dan ook waar de twee stippen in het logo voor staan. Een horloge van het merk TW Steel is vaak herkenbaar aan de grote wijzerplaat en de stoere uitstraling. Het grote formaat van de horloges is echter meer dan een trend, het vormt een belangrijk onderdeel van de eigen identiteit. Zoals het merk al zegt zijn de horloges afgewerkt met hoogwaardig edelstaal. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van TW Steel.

Productspecificaties
Kast breedte 450,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 45,00 mm
Geslacht Man
Merk TW-Steel
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave), Chronograaf / Stopwatch, Tachymeter
Garantie 2 jaar
Referentienummer CE7021