Boccia Titanium, 3753-04

Online is dit Titanium Boccia herenhorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3753-04 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de zwarte wijzerplaat met chronograaf. Daarnaast zijn de uursaanduidingen voorzien van fluorescerende indicators, waardoor de tijd in het donker ook goed af te lezen is. De ronde horlogekast is aan bruine lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een titanium gespsluiting. Het uurwerk in de horlogekast is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten en een tweede tijdsweergave te zien zijn. De horlogekast met een mineraalglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk uitstekend water en andere stoffen kan verdragen. De verschillende mogelijkheiden en de vormgeving zorgen voor een modieus sportief horloge, welke zowel te dragen is bij uw pak als bij een casual outfit.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia. Lees meer
Artikelnummer
011480335
Merk
179,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Titanium Boccia herenhorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3753-04 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de zwarte wijzerplaat met chronograaf. Daarnaast zijn de uursaanduidingen voorzien van fluorescerende indicators, waardoor de tijd in het donker ook goed af te lezen is. De ronde horlogekast is aan bruine lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een titanium gespsluiting.

Het uurwerk in de horlogekast is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten en een tweede tijdsweergave te zien zijn. De horlogekast met een mineraalglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk uitstekend water en andere stoffen kan verdragen. De verschillende mogelijkheiden en de vormgeving zorgen voor een modieus sportief horloge, welke zowel te dragen is bij uw pak als bij een casual outfit.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Kast breedte 420,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 42,00 mm
Geslacht Man
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave), Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3753-04