Hugo Boss Aeroliner, HB1512373

Bestel online dit herenhorloge van Hugo Boss op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1512373 beschikt over een kwalitatief automatisch uurwerk, waardoor het dragen en bewegen van het horloge de veer in het uurwerk wordt opgewonden. Middels de zwarte wijzerplaat met roségoudkleurige accenten is de tijd op duidelijke wijze af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting met daarop het logo van Hugo Boss.Het Quartz-uurwerk in de PVD roségoudkleurige horlogekast is voorzien van een subdial, waar de seconden worden weergegeven. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een bijzonder waarde heeft.De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss. Lees meer
Artikelnummer
011436748
479,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit herenhorloge van Hugo Boss op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1512373 beschikt over een kwalitatief automatisch uurwerk, waardoor het dragen en bewegen van het horloge de veer in het uurwerk wordt opgewonden. Middels de zwarte wijzerplaat met roségoudkleurige accenten is de tijd op duidelijke wijze af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting met daarop het logo van Hugo Boss.

Het Quartz-uurwerk in de PVD roségoudkleurige horlogekast is voorzien van een subdial, waar de seconden worden weergegeven. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een bijzonder waarde heeft.

De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss.

Productspecificaties
Merk collectie Aeroliner
Geslacht Man
Merk Hugo Boss
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer HB1512373