Hugo Boss Distinction, HB1513798

Dit herenhorloge van Hugo Boss uit de Distinction collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513798 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. Op de blauwe wijzerplaat met streepindexen en een Romeinse cijfers bij de 12-positie is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 42 mm. is een edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Het herenmodel van Hugo Boss heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Verder is naast de tijd ook de datum te bekijken middels het datumvenster bij de 6-uurs positie. De vormgeving van het horloge zorgt voor een stijlvol en klassiek model, welke door de afwerking bij elke gelegenheid gedragen kan worden.De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss. Lees meer
Artikelnummer
011496301
249,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Hugo Boss uit de Distinction collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513798 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. Op de blauwe wijzerplaat met streepindexen en een Romeinse cijfers bij de 12-positie is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 42 mm. is een edelstalen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting.

Het herenmodel van Hugo Boss heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Verder is naast de tijd ook de datum te bekijken middels het datumvenster bij de 6-uurs positie. De vormgeving van het horloge zorgt voor een stijlvol en klassiek model, welke door de afwerking bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss.

Productspecificaties
Kast breedte 42,00 mm
Merk collectie Distinction
Geslacht Man
Merk Hugo Boss
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer HB1513798