Hugo Boss Pilot, HB1513331

Dit Hugo Boss herenhorloge uit de Pilot collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513331 beschikt over een Zwitsers Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief heel goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. Op de prachtige blauwe wijzerplaat met Arabische cijfers is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 44 mm. is een lederen cognackleurige horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een metalen gespsluiting. Het Quartz-uurwerk in de edelstalen horlogekast is voorzien van een datumvenster, waar de juiste datum en dag worden weergegeven. De datum- en dagweergave zijn kenmerkend voor de Pilot collectie. Daarnaast heeft het herenmodel een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor er prima mee gezwommen en gedoucht kan worden als er geen te grote temperatuursverschillen zijn. Dit horloge met een mineraalglas heeft een elegante uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden naar uw werk of bij een andere gelegenheid. De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss. Lees meer
Artikelnummer
011468132
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Hugo Boss herenhorloge uit de Pilot collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513331 beschikt over een Zwitsers Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief heel goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. Op de prachtige blauwe wijzerplaat met Arabische cijfers is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 44 mm. is een lederen cognackleurige horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een metalen gespsluiting.

Het Quartz-uurwerk in de edelstalen horlogekast is voorzien van een datumvenster, waar de juiste datum en dag worden weergegeven. De datum- en dagweergave zijn kenmerkend voor de Pilot collectie. Daarnaast heeft het herenmodel een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor er prima mee gezwommen en gedoucht kan worden als er geen te grote temperatuursverschillen zijn. Dit horloge met een mineraalglas heeft een elegante uitstraling, welke met veel plezier gedragen kan worden naar uw werk of bij een andere gelegenheid.

De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss.

Productspecificaties
Merk collectie Pilot
Kastdiameter 44,00 mm
Geslacht Man
Merk Hugo Boss
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Cognac
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer HB1513331