Hugo Boss Santiago, HB1513863

Bestel online dit Santiago herenhorloge van Hugo Boss op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513863 beschikt over een kwalitatief Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van blauwe coating. Middels de blauwe wijzerplaat is de tijd op duidelijke wijze af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 44 mm. is een grijze edelstalen geschakelde horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een haaksluiting met daarop het logo van Hugo Boss. Het quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursaanduiding worden weergegeven. Met de drukknoppen en de kroon aan de zijkant van het horloge is de chronograaf te bedienen. Daarnaast heeft het herenmodel met een mineraalglas een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit horloge heeft een mannelijke en modieuze uitstraling, wat goed gecombineerd kan worden bij uw pak of bij andere outfits. De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss.Lees meer
Artikelnummer
011499537
399,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Santiago herenhorloge van Hugo Boss op onze webshop. Het model met het referentienummer HB1513863 beschikt over een kwalitatief Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van blauwe coating. Middels de blauwe wijzerplaat is de tijd op duidelijke wijze af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 44 mm. is een grijze edelstalen geschakelde horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een haaksluiting met daarop het logo van Hugo Boss.

Het quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en de 24-uursaanduiding worden weergegeven. Met de drukknoppen en de kroon aan de zijkant van het horloge is de chronograaf te bedienen. Daarnaast heeft het herenmodel met een mineraalglas een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit horloge heeft een mannelijke en modieuze uitstraling, wat goed gecombineerd kan worden bij uw pak of bij andere outfits.

De horlogecollectie van Hugo Boss is modieus en helemaal in de kleurstijlen van nu. De horloges bestaan uit een elegante collectie, onderscheidend in stijl en design. Grote internationale steden vormen de inspiratiebron voor diverse horloges, waardoor de horloges een casual en life-style look krijgen. Hugo Boss heeft zowel voor dames als heren horloges en sommige modellen kunnen zelfs door beide gedragen worden vanwege een unisex design. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Hugo Boss.

Productspecificaties
Kast breedte 44,00 mm
Merk collectie Santiago
Geslacht Man
Merk Hugo Boss
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Grijs
Kastkleur Grijs
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer HB1513863