Huygens plexiglazen kwikbarometer, CB2017PH

Een plexiglazen mechanisch Huygens weerstation van het merk Roselli welke is voorzien van diverse meetinstrumenten. Op het weerstation zit aan de linkerkant onderin een stormglas met daaronder een uitleg over het stormglas. Verder naar boven zit een thermometer met paarse vloeistof welke de temperatuur aangeeft in Celcius en Fahrenheit. Helemaal bovenaan aan de linkerkant, zit een hygrometer welke de luchtvochtigheid aangeeft in procenten. Aan de rechterkant zit een met kwik gevulde barometer met donker bruine vloeistof welke de luchtdruk weergeeft met de daar bijbehorende weersbeelden welke uitgeschreven zijn. De barometer is ook voorzien van een chroom schuifje waarmee u het weer van de vorige dag kunt vast zetten en het kunt vergelijken. Al met al een prachtig weerstation wat op diverse muren gehangen kan worden door dat de achterwand doorzichtig is, zal deze meekleuren met de muur.Afmeting: 100 x 18 x 3 cm. De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt.Lees meer
Artikelnummer
011477048
Merk
585,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een plexiglazen mechanisch Huygens weerstation van het merk Roselli welke is voorzien van diverse meetinstrumenten. Op het weerstation zit aan de linkerkant onderin een stormglas met daaronder een uitleg over het stormglas. Verder naar boven zit een thermometer met paarse vloeistof welke de temperatuur aangeeft in Celcius en Fahrenheit. Helemaal bovenaan aan de linkerkant, zit een hygrometer welke de luchtvochtigheid aangeeft in procenten. Aan de rechterkant zit een met kwik gevulde barometer met donker bruine vloeistof welke de luchtdruk weergeeft met de daar bijbehorende weersbeelden welke uitgeschreven zijn. De barometer is ook voorzien van een chroom schuifje waarmee u het weer van de vorige dag kunt vast zetten en het kunt vergelijken. Al met al een prachtig weerstation wat op diverse muren gehangen kan worden door dat de achterwand doorzichtig is, zal deze meekleuren met de muur.

Afmeting: 100 x 18 x 3 cm.

De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt.

Productspecificaties
Afmetingen 100 x 18 x 3 cm.
Materiaal Chroom, Kunststof
Merk Roselli
Garantie 2 jaar
Referentienummer CB2017PH