Ice-Watch Ice-Ola, IW014429

Bestel online dit Ice-Watch kinderhorloge uit de Ice-Ola Kids Circus collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IW014429 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een rode wijzerplaat met blauwe Arabische cijfers. Op deze eenvoudig afgewerkte wijzerplaat is de analoge tijd af te lezen. Aan de ronde horlogekast is een rode siliconen horlogeband gemonteerd en is afgewerkt met een gespsluiting. Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen. De modellen uit de ICE-Ola Kids lijn zijn speels en kleurrijk en dankzij de wijzerplaat met cijfers is dit horloge ideaal om het uur te leren lezen in kleur en in stijl!Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.Lees meer
Artikelnummer
011477636
Special Price 51,75 Regular Price 69,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Ice-Watch kinderhorloge uit de Ice-Ola Kids Circus collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IW014429 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een rode wijzerplaat met blauwe Arabische cijfers. Op deze eenvoudig afgewerkte wijzerplaat is de analoge tijd af te lezen. Aan de ronde horlogekast is een rode siliconen horlogeband gemonteerd en is afgewerkt met een gespsluiting.

Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen. De modellen uit de ICE-Ola Kids lijn zijn speels en kleurrijk en dankzij de wijzerplaat met cijfers is dit horloge ideaal om het uur te leren lezen in kleur en in stijl!

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Productspecificaties
Kast breedte 340,00 mm
Band aanzet 16
Kastdiameter 34,00 mm
Geslacht Kinderen
Merk Ice-Watch
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Rood
Kastkleur Rood
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Rood
Garantie 2 jaar
Referentienummer IW014429