Ice-Watch Ice-Cartoon, IW017733

Bestel online dit Ice-Watch kinderhorloge uit de Ice-Cartoon collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IW017733 is voorzien van een Miyota Quartz-uurwerk. Op analoge wijze is de tijd vanaf de blauwe wijzerplaat met duidelijke oranje cijfers af te lezen. De blauwe textuur siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 35 mm. met een draaibare lunette bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.Het kinderhorloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed bestand is tegen water en andere stoffen. Het horloge kan zowel door een jongen als meisje gedragen worden en door de verschillende kleuren op de wijzerplaat zorgt het voor een leuk kindermodel.Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch. Lees meer
Artikelnummer
011495757
69,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Ice-Watch kinderhorloge uit de Ice-Cartoon collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IW017733 is voorzien van een Miyota Quartz-uurwerk. Op analoge wijze is de tijd vanaf de blauwe wijzerplaat met duidelijke oranje cijfers af te lezen. De blauwe textuur siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 35 mm. met een draaibare lunette bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het kinderhorloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge heel goed bestand is tegen water en andere stoffen. Het horloge kan zowel door een jongen als meisje gedragen worden en door de verschillende kleuren op de wijzerplaat zorgt het voor een leuk kindermodel.

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Productspecificaties
Kast breedte 35,00 mm
Merk collectie Ice-Cartoon
Geslacht Kinderen
Merk Ice-Watch
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Blauw
Kastkleur Geel
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Garantie 2 jaar
Referentienummer IW017733