Ice-Watch Ice-Duo, IW000362

Dit Ice-Watch horloge uit de Ice-Duo collectie is online te bestellen op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW000362/DUO.ATL.U.S.16 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is in een polyamide horlogekast gemonteerd. Vanaf de donkerblauwe wijzerplaat met witte wijzers is de tijd af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een blauwe siliconen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De binnenzijde van de horlogeband is wit afgewerkt, wat qua kleuren goed met elkaar matcht.Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge zeer goed water en andere stoffen kan verdragen. Het materiaal van de band zorgt voor een hoog draagcomfort, waardoor het horloge met veel plezier gedragen kan worden. En door de unisex vormgeving is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. De horloges uit de Ice-Duo collectie geven extra kleur door de tweekleurige horlogebanden. Deze kleurrijke horloges met een dubbele siliconen band passen perfect bij elke gelegenheid, voor een trendy en stylish look.Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch. Lees meer
Artikelnummer
011474315
89,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Ice-Watch horloge uit de Ice-Duo collectie is online te bestellen op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW000362/DUO.ATL.U.S.16 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is in een polyamide horlogekast gemonteerd. Vanaf de donkerblauwe wijzerplaat met witte wijzers is de tijd af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een blauwe siliconen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De binnenzijde van de horlogeband is wit afgewerkt, wat qua kleuren goed met elkaar matcht.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge zeer goed water en andere stoffen kan verdragen. Het materiaal van de band zorgt voor een hoog draagcomfort, waardoor het horloge met veel plezier gedragen kan worden. En door de unisex vormgeving is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. De horloges uit de Ice-Duo collectie geven extra kleur door de tweekleurige horlogebanden. Deze kleurrijke horloges met een dubbele siliconen band passen perfect bij elke gelegenheid, voor een trendy en stylish look.

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Productspecificaties
Merk collectie Ice-Duo
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Unisex
Merk Ice-Watch
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastkleur Blauw
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Garantie 2 jaar
Referentienummer IW000362