Ice-Watch Ice-Glam, IW014760

Online is dit Ice-Watch horloge uit de Ice-Glam collectie te bestellen op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW014760 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. De tijd is op analoge wijze vanaf de wijzerplaat met roségoudkleurige wijzers af te lezen. De zwarte siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast gemonteerd, welke is afgewerkt met een doornsluiting. Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge uitstekend water en andere stoffen kan verdragen. De modellen uit de Ice-Glam collectie zijn altijd even elegant met de kleuren, waardoor ze bij verschillende aangelegenheden gedragen kunnen worden. Het horloge is door het materiaal zeer comfortabel om te dragen.Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.Lees meer
Artikelnummer
011478363
89,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Ice-Watch horloge uit de Ice-Glam collectie te bestellen op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW014760 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. De tijd is op analoge wijze vanaf de wijzerplaat met roségoudkleurige wijzers af te lezen. De zwarte siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast gemonteerd, welke is afgewerkt met een doornsluiting.

Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge uitstekend water en andere stoffen kan verdragen. De modellen uit de Ice-Glam collectie zijn altijd even elegant met de kleuren, waardoor ze bij verschillende aangelegenheden gedragen kunnen worden. Het horloge is door het materiaal zeer comfortabel om te dragen.

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Productspecificaties
Kast breedte 34,00 mm
Merk collectie Ice-Glam
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Ice-Watch
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer IW014760