Ice-Watch Ice-Glam, IW000918

Bestel online dit Ice-Watch horloge op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW000918 is uitgerust met een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. Op deze wijzerplaat met goudkleurige wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast is een zwarte silicone horlogeband gemonteerd, welke is afgewerkt met een gespsluiting.Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen. Door de lengte van de horlogeband en het design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch. Afmeting kast: 40 mm. Lees meer
Artikelnummer
011490017
Special Price 74,25 Regular Price 99,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Ice-Watch horloge op onze webshop. Het unisex model met het referentienummer IW000918 is uitgerust met een Miyota Quartz-uurwerk en is voorzien van een zwarte wijzerplaat. Op deze wijzerplaat met goudkleurige wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast is een zwarte silicone horlogeband gemonteerd, welke is afgewerkt met een gespsluiting.

Het Ice-Watch horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge goed bestand is tegen water en andere stoffen. Door de lengte van de horlogeband en het design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen.

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Afmeting kast: 40 mm.

Productspecificaties
Kast breedte 430,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Ice-Watch
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer IW000918