Ice-Watch Pierre Leclercq Black-Green, IW017599

Online is dit Ice-Watch Medium herenhorloge uit de Pierre Leclercq Black-Green collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IW017599 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is geplaatst in een polyamide horlogekast. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zwarte wijzerplaat met felgroene accenten te bekijken. De siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 42 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De binnenzijde van de band is groen afgewerkt en de buitenzijde zwart. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge zeer goed tegen water en andere stoffen kan. De horloges uit de Pierre Leclercq collectie kenmerken zich door hun even sportieve als strakke look en hebben een bandje van soepel silicone voor optimaal draagcomfort. Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.Lees meer
Artikelnummer
011495661
99,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Ice-Watch Medium herenhorloge uit de Pierre Leclercq Black-Green collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IW017599 beschikt over een Miyota Quartz-uurwerk en is geplaatst in een polyamide horlogekast. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zwarte wijzerplaat met felgroene accenten te bekijken. De siliconen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 42 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De binnenzijde van de band is groen afgewerkt en de buitenzijde zwart.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge zeer goed tegen water en andere stoffen kan. De horloges uit de Pierre Leclercq collectie kenmerken zich door hun even sportieve als strakke look en hebben een bandje van soepel silicone voor optimaal draagcomfort.

Ice-Watch horloges vallen direct op door de felle kleuren. Het van origine Belgische merk is wereldwijd bekend geworden met chique en sportieve kunststof horloges. Ice-Watch wil elegante, glamoreuze, luxueuze en sportief uitziende horloges creëren. Alle horloges zijn voorzien van Miyota quartz uurwerken en zijn waterdicht tot 100 meter. De horloges zijn te leveren in alle maten en zijn zowel voor heren, dames als kinderen verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Ice-Watch.

Productspecificaties
Kast breedte 42,00 mm
Merk collectie Pierre Leclercq
Geslacht Man
Merk Ice-Watch
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart, Groen
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Referentienummer IW017599