INKOOP GOUD, ZILVER EN HORLOGES

UW OUDE GOUD IS GELD WAARD!

U herkent het misschien wel; ergens in de kast ligt nog een doosje met wat oude sieraden of vintage horloges. Of u heeft een erfenis met daarin sieraden ontvangen, mooie sieraden, maar niet geheel uw smaak. U draagt de sieraden of horloges eigenlijk nooit en wilt er graag iets mee doen. De oplossing is niet ver weg, kom bij ons langs! Dan kijken wij samen met u naar de sieraden en horloges.
Zilveren voorwerpen, gouden en zilveren munten, diamant, briljant of andere edelstenen, onze taxateurs weten dit allemaal op de juiste waarde voor u te beoordelen. Zit er een deuk in het zilver of is het sieraad incompleet, geen probleem! Wij kijken daar doorheen, zien de mogelijkheden en geven u de hoogste dagprijs.

Wat is het waard?

Onze taxateur kan u vertellen wat uw sieraden, zilverwerk, horloges, diamant of edelstenen waard zijn. Onze taxateur zijn namelijk beëdigd en gecertificeerd taxateur goud- en zilverwerken. Daarnaast zijn beide heren Rikkoert afgestudeerd Edelsteenkundige F.G.A. wat staat voor Fellow of the Gemmological Association of Great Britain. Dit is een internationaal erkende graad in de edelsteenkunde en geeft u de zekerheid dat u onze taxateurs uw artikelen op de juiste waarde taxeren.
Wilt u de waarde van de aangeboden artikelen contant of per bank ontvangen? Dat kan! Maar als u ervoor kiest een nieuw mooi sieraad of horloge uit te kiezen, kunt u het bedrag dat u ontvangt voor het “oude goud” hierop inruilen. Uw oude goud wordt op deze manier een betaalmiddel en als beloning ontvangt u 20% meer dan de officiële waarde. Dit kan ook in vorm van een waardebon, die onbeperkt geldig blijft.
U ontvangt de hoogste dagprijs voor uw sieraden. Dit geldt voor zwel goud, diamant, zilveren voorwerpen en horloges van bekende merken als Omega, Breitling, Cartier en Rolex.

ALS BELONING ONTVANGT U

20% MEER

DAN DE GETAXEERDE WAARDE

CREËER IETS UNIEKS!

Heeft u een emotionele band met de artikelen die u bij ons aanbiedt? Wij begrijpen dit heel goed en kijken graag met u naar de mogelijkheden. U kunt uw (gouden) sieraard ook laten vermaken tot een bijzonder nieuw sieraad. Onze goudsmeden zetten uw ideeën op papier uit en voegen daar hun eigen expertise aan toe. Op die manier creëert u een uniek eigen sieraad, waar het oude goud voor gebruikt gaat worden. Kom vrijblijvend langs, dan praten we graag met u verder.

Vermaak uw eigen sieraad tot nieuw sieraad

MAAK EEN COMBINATIE VAN MEERDERE SIERADEN TOT ÉÉN SIERAAD

"De ring van mijn oma is zo mooi verwerkt in dit geheel. Met wat ander oud goud kon ik de andere twee aanschuifringen aanschaffen. De ring is nu een modern ontwerp met authentieke elementen."
Naast de inkoop van sieraden, edelstenen, exclusieve horloges en zilverwerk kunnen onze taxateurs ook taxatierapporten opstellen voor verschillende doeleinde. Ieder individueel artikel wordt onderworpen aan een gedegen onderzoek uitgevoerd door onze experts. Op die manier kan op basis van verschillende eigenschappen de exacte waarde worden bepaald.

Taxatierapporten worden voor de volgende doeleindes opgemaakt:

- Verzekeringsdoeleinden
- Succes en onderlinge verdeling
- Verkoopdoeleinde

SERVICES

Het overzicht wat onze ambachtslieden, waar wij zo trots op zijn, allemaal kunnen!Onze kennis en ervaring op elk vlak zorgt ervoor dat wij voor u de mooiste herinneringen in een sieraard, horloges, klok of barometer kunnen laten samen komen. Heeft u een vraag en wilt u overleggen met onze specialisten?