Dennis Dingens Innovacelli chromen barometer, IN730.480

Een Innovacelli barometer van het Belgische merk Dennis Dingens. Dit bijzondere exemplaar is gemaakt van glanzen chroom en is voorzien van een mat chromen achterwand met daarop zwarte becijfering. Het Innovacelli meetinstrument is rondom voorzien van glas. Het product is een combinatie van techniek van de laatste halve eeuw en de nieuwste innoverende mogelijkheden op het gebied van het meten van de luchtdruk. De Innovacelli barometer is voorzien van vier luchtledige cellen, die zeer precies reageren op een veranderende luchtdruk. Dit wordt middels een zuiger in verbinding gebracht met een vloeistof met specifieke kenmerken en welke afkomstig is uit de luchtvaart. Dit vloeistof en de luchtledige cellen worden gescheiden door een membraan die de minste vormwijziging teweeg brengt en zorgt voor de verplaatsing van de vloeistof. Deze bijzonder Innovacelli barometer is dus een vervanger voor de originele kwikbarometer. Het model is zeer gedetailleerd uitgevoerd met een geribde lijst aan de onder- en bovenzijde. Het hoogglans chromen meetinstrument is omringt door een glazen behuizing. De voorzijde is voorzien van een deurtje, welke geplaatst is in chromen scharnieren. Op de chromen achterplaat is aan de linkerzijde een thermometer geplaatst, waar de temperatuur in Celsius en Fahrenheit op af te lezen is. In het midden over de gehele lengte is de capilaire buis zichtbaar, waardoor u uiterst grote en duidelijke schaal heeft waarvan u de luchtdruk en weersverwachting kunt aflezen. Het type weer wordt ondersteunt met zonnetjes, wolken en regen. Aan de linkerzijde van de buis kunt u met een schuifbare naald de luchtdrukverschillen bijhouden. Afmeting: 52 x 8 cm.De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt.Lees meer
Artikelnummer
011487845
Adviesprijs
520,-
475,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een Innovacelli barometer van het Belgische merk Dennis Dingens. Dit bijzondere exemplaar is gemaakt van glanzen chroom en is voorzien van een mat chromen achterwand met daarop zwarte becijfering. Het Innovacelli meetinstrument is rondom voorzien van glas. Het product is een combinatie van techniek van de laatste halve eeuw en de nieuwste innoverende mogelijkheden op het gebied van het meten van de luchtdruk. De Innovacelli barometer is voorzien van vier luchtledige cellen, die zeer precies reageren op een veranderende luchtdruk. Dit wordt middels een zuiger in verbinding gebracht met een vloeistof met specifieke kenmerken en welke afkomstig is uit de luchtvaart. Dit vloeistof en de luchtledige cellen worden gescheiden door een membraan die de minste vormwijziging teweeg brengt en zorgt voor de verplaatsing van de vloeistof. Deze bijzonder Innovacelli barometer is dus een vervanger voor de originele kwikbarometer.

Het model is zeer gedetailleerd uitgevoerd met een geribde lijst aan de onder- en bovenzijde. Het hoogglans chromen meetinstrument is omringt door een glazen behuizing. De voorzijde is voorzien van een deurtje, welke geplaatst is in chromen scharnieren. Op de chromen achterplaat is aan de linkerzijde een thermometer geplaatst, waar de temperatuur in Celsius en Fahrenheit op af te lezen is. In het midden over de gehele lengte is de capilaire buis zichtbaar, waardoor u uiterst grote en duidelijke schaal heeft waarvan u de luchtdruk en weersverwachting kunt aflezen. Het type weer wordt ondersteunt met zonnetjes, wolken en regen. Aan de linkerzijde van de buis kunt u met een schuifbare naald de luchtdrukverschillen bijhouden.

Afmeting: 52 x 8 cm.

De mechanische barometers kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, hangen de barometer aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de barometer. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de barometer werkt.

Productspecificaties
Afmetingen 52 x 8 cm.
Materiaal Chroom, Glas
Merk Dennis Dingens
Garantie 2 jaar
Referentienummer IN730.480