Jacob Jensen Eclipse, 464

Dit stijlvolle dameshorloge van Jacob Jensen uit de Eclipse collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 464 is voorzien van een Zwitsers Ronda Quartz-uurwerk, welke is vervaardigd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast, voorzien van een geelgouden doublé laag. Op de zwarte wijzerplaat met een glanzende zwarte omranding is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de rechthoekige horlogekast is een mat geborstelde horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een zwarte druksluiting. Deze sluiting is aan de zijkant te openen en zorgt er tegelijk voor dat het horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Polsmaat: 61 mm. Het armband-horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een kristallen mineraalglas, wat zeer sterk is. Het Jacob Jensen Eclipse horloge is één van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention". Jacob Jensen was een Deens industrieel ontwerper en begon in 1958 zijn eigen studio. Er werden o.a. telefoons en muziekinstallaties geproduceerd en in 1978 werden de eerste horloges gemaakt. Deze horloges zijn tot op de dag van vandaag verkrijgbaar, waar we uit op kunnen maken dat de modellen een tijdloos design hebben. In 1990 werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Timothy Jacob Jensen en de horlogecollecties gingen toen ook door onder de naam Jacob Jensen. Essentie, eenvoud en functie zijn terug te vinden in de horloges van het merk. Jacob Jensen behoort tot de meest vooraanstaande ontwerpers van de 20e eeuw. De horloges worden beschouwd als de klassiekers van de toekomst. Het horlogemerk begeeft zich dan ook op de markt van de grotere horlogemerken.Zowel voor mannen als vrouwen zijn er horloges, gemaakt met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Materialen als titanium, edelstaal en saffierglas zorgen ervoor dat u lang plezier van uw Jacob Jensen horloge kunt hebben. Tevens zijn er sieraden verkrijgbaar van Jacob Jensen, welke goed te combineren zijn met uw horloge. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Jacob Jensen. Lees meer
Artikelnummer
011457040
Special Price 251,30 Regular Price 359,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit stijlvolle dameshorloge van Jacob Jensen uit de Eclipse collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 464 is voorzien van een Zwitsers Ronda Quartz-uurwerk, welke is vervaardigd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast, voorzien van een geelgouden doublé laag. Op de zwarte wijzerplaat met een glanzende zwarte omranding is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de rechthoekige horlogekast is een mat geborstelde horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een zwarte druksluiting. Deze sluiting is aan de zijkant te openen en zorgt er tegelijk voor dat het horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Polsmaat: 61 mm.

Het armband-horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen bestand is tegen waterspetters en andere stofjes. Het uurwerk is voorzien van een kristallen mineraalglas, wat zeer sterk is. Het Jacob Jensen Eclipse horloge is één van de design award winnende series van Jacob Jensen. De Eclipse heeft niet alleen een Red Dot Design Award gewonnen, maar recent ook de "German Design Award 2015: Special Mention".

Jacob Jensen was een Deens industrieel ontwerper en begon in 1958 zijn eigen studio. Er werden o.a. telefoons en muziekinstallaties geproduceerd en in 1978 werden de eerste horloges gemaakt. Deze horloges zijn tot op de dag van vandaag verkrijgbaar, waar we uit op kunnen maken dat de modellen een tijdloos design hebben. In 1990 werd het bedrijf overgedragen aan zijn zoon Timothy Jacob Jensen en de horlogecollecties gingen toen ook door onder de naam Jacob Jensen. Essentie, eenvoud en functie zijn terug te vinden in de horloges van het merk. Jacob Jensen behoort tot de meest vooraanstaande ontwerpers van de 20e eeuw. De horloges worden beschouwd als de klassiekers van de toekomst. Het horlogemerk begeeft zich dan ook op de markt van de grotere horlogemerken.

Zowel voor mannen als vrouwen zijn er horloges, gemaakt met een prachtig design en hoogwaardige materialen. Materialen als titanium, edelstaal en saffierglas zorgen ervoor dat u lang plezier van uw Jacob Jensen horloge kunt hebben. Tevens zijn er sieraden verkrijgbaar van Jacob Jensen, welke goed te combineren zijn met uw horloge. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Jacob Jensen.

Productspecificaties
Merk collectie Eclipse
Kastdiameter 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Jacob Jensen
Type horloge Analoog
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Druksluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer 464