Junkers Bauhaus, 6086-5

Dit herenhorloge van Junkers uit de Junkers Bauhaus collectie is te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer 6086-5 is vervaardigd met een Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk van het horloge zeer nauwkeurig loopt. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een crème wijzerplaat en zilverkleurige wijzers. De analoge tijd is middels de Arabische cijfers in de horlogekast goed af te lezen. Tevens is in het donker de juiste tijd af te lezen, dit komt door de stippen bij elke kwartieraanduiding en de flurescerende delen op de wijzers. De bruine lederen band met een gespsluiting is vervaardigd aan de horlogekast.Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren af te lezen zijn. Naast de verschillende tijdsaanduidingen is ook de datum af te lezen in de datumvenster op de 4-uurs positie. De horlogekast is 3 ATM (30 meter) waterdicht en is voorzien van een gebold en gehard mineraalglas. De kroon, waar tevens het logo van Junkers is vervaardigd, en de knoppen aan de zijkant zorgen voor een klassiek horloge met een Retro-design. Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers. Lees meer
Artikelnummer
011461153
Merk
279,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Junkers uit de Junkers Bauhaus collectie is te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer 6086-5 is vervaardigd met een Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk van het horloge zeer nauwkeurig loopt. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een crème wijzerplaat en zilverkleurige wijzers. De analoge tijd is middels de Arabische cijfers in de horlogekast goed af te lezen. Tevens is in het donker de juiste tijd af te lezen, dit komt door de stippen bij elke kwartieraanduiding en de flurescerende delen op de wijzers. De bruine lederen band met een gespsluiting is vervaardigd aan de horlogekast.

Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren af te lezen zijn. Naast de verschillende tijdsaanduidingen is ook de datum af te lezen in de datumvenster op de 4-uurs positie. De horlogekast is 3 ATM (30 meter) waterdicht en is voorzien van een gebold en gehard mineraalglas. De kroon, waar tevens het logo van Junkers is vervaardigd, en de knoppen aan de zijkant zorgen voor een klassiek horloge met een Retro-design.

Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers.

Productspecificaties
Merk collectie Bauhaus
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Junkers
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Crème
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer 6086-5