Junkers Bauhaus, 6046-2

Bestel online uw Junkers herenhorloge via onze webshop. Dit Junkers horloge uit de Bauhaus collectie met het referentienummer 6046-2 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een hoogwaardig edelstalen kast van 40 mm. Op de zwarte wijzerplaat met streepaanduidingen/Arabische cijfers leest u de tijd op analoge wijze af. Aan de ronde horlogekast is een gladde zwarte lederen band gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.Het uurwerk is uitgevoerd met een datumvenster bij de 3-uurs positie, waardoor u met één blik op het horloge de juiste datum kunt aflezen Het klassieke model van Junkers is 3 ATM (30 meter) waterdicht en voorzien van een gebold en gehard mineraalglas wat zorgt voor een Retro-design. De wijzerplaat is afgewerkt met witte indexen en het Junkers Aircraft logo. De lichtgevende wijzers zorgen ervoor dat u eenvoudig de tijd kunt waarnemen en daardoor maximaal kunt genieten van dit luxe horloge.Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers. Lees meer
Artikelnummer
011476674
Merk
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Junkers herenhorloge via onze webshop. Dit Junkers horloge uit de Bauhaus collectie met het referentienummer 6046-2 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een hoogwaardig edelstalen kast van 40 mm. Op de zwarte wijzerplaat met streepaanduidingen/Arabische cijfers leest u de tijd op analoge wijze af. Aan de ronde horlogekast is een gladde zwarte lederen band gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.

Het uurwerk is uitgevoerd met een datumvenster bij de 3-uurs positie, waardoor u met één blik op het horloge de juiste datum kunt aflezen Het klassieke model van Junkers is 3 ATM (30 meter) waterdicht en voorzien van een gebold en gehard mineraalglas wat zorgt voor een Retro-design. De wijzerplaat is afgewerkt met witte indexen en het Junkers Aircraft logo. De lichtgevende wijzers zorgen ervoor dat u eenvoudig de tijd kunt waarnemen en daardoor maximaal kunt genieten van dit luxe horloge.

Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers.

Productspecificaties
Merk collectie Bauhaus
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Junkers
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 6046-2