Junkers Dessau, 9.19.01.04

Dit Junkers Dessau herenhorloge is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 9.19.01.04 is vervaardigd met een MIYOTA 6S20 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen kast. De tijd is op een witte wijzerplaat te bekijken, waar de analoge tijd middels de blauwe wijzers goed af te lezen is. De bruine lederen band met een gespsluiting is vervaardigd aan de ronde horlogekast van 41 mm.Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten te bekijken zijn. Tevens is de juiste datum te bekijken middels het datumvenster. De horlogekast met kristallen saffierglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De kroon en de zilverkleurige drukknopen aan de zijkant zorgen voor een klassiek horloge met een Retro-design.Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers. Lees meer
Artikelnummer
011492332
Merk
339,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Junkers Dessau herenhorloge is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 9.19.01.04 is vervaardigd met een MIYOTA 6S20 Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen kast. De tijd is op een witte wijzerplaat te bekijken, waar de analoge tijd middels de blauwe wijzers goed af te lezen is. De bruine lederen band met een gespsluiting is vervaardigd aan de ronde horlogekast van 41 mm.

Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten te bekijken zijn. Tevens is de juiste datum te bekijken middels het datumvenster. De horlogekast met kristallen saffierglas is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De kroon en de zilverkleurige drukknopen aan de zijkant zorgen voor een klassiek horloge met een Retro-design.

Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers.

Productspecificaties
Gewicht 73,00 gr.
Kast breedte 410,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Junkers
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer 9.19.01.04