Junkers Dessau 1926 Flatline, 6350-2

Bestel online uw Junkers Dessau 1926 Flatline herenhorloge via onze webshop. Dit horloge met het referentienummer 6350-2 heeft een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waardoor het uurwerk door het dragen van het horloge wordt aangedreven. De analoge tijd wordt middels fluorescerende wijzers aangegeven op de zwarte wijzerplaat. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met een gespsluiting vervaardigd. Het uurwerk in de ronde kast is voorzien van een datumvenster bij de 3-positie, waardoor er met een snelle blik de juiste datum kan worden afgelezen. De achterzijde van de kast is afgewerkt met een open kast, waardoor het automatische uurwerk goed te zien is. Het luxe model van Junkers is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de afwerking is het een horloge met een sportief uiterlijk, welke zowel zeer goed te dragen is bij een net pak als bij een casual outfit.Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers. Lees meer
Artikelnummer
011476723
Merk
449,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Junkers Dessau 1926 Flatline herenhorloge via onze webshop. Dit horloge met het referentienummer 6350-2 heeft een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur, waardoor het uurwerk door het dragen van het horloge wordt aangedreven. De analoge tijd wordt middels fluorescerende wijzers aangegeven op de zwarte wijzerplaat. Aan de horlogekast is een zwarte lederen horlogeband met een gespsluiting vervaardigd.

Het uurwerk in de ronde kast is voorzien van een datumvenster bij de 3-positie, waardoor er met een snelle blik de juiste datum kan worden afgelezen. De achterzijde van de kast is afgewerkt met een open kast, waardoor het automatische uurwerk goed te zien is. Het luxe model van Junkers is 5 ATM (50 meter) waterdicht, waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de afwerking is het een horloge met een sportief uiterlijk, welke zowel zeer goed te dragen is bij een net pak als bij een casual outfit.

Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers.

Productspecificaties
Merk collectie Dessau 1926 Flatline
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Junkers
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 6350-2