Junkers Therese, 9.01.01.07

Dit dameshorloge van Junkers uit de Therese serie is online te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer 9.01.01.07 is vervaardigd met een Miyota GL36 Quartz-uurwerk. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een zilverkleurige wijzerplaat, voorzien van roségoudkleurige streepindexen en Arabische cijfers. De analoge tijd is middels de subtiele indexen goed af te lezen. De bruine lederen band is voorzien van een edelstalen gespsluiting. De horlogekast heeft een diameter van 36 mm. en een kasthoogte van 10 mm.De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een mineraalglas. De uitstraling zorgt voor een klassiek horloge met een Retro-design, welke met veel plezier te dragen is. Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers. Lees meer
Artikelnummer
011492344
Merk
199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Junkers uit de Therese serie is online te bestellen in onze webshop. Het horloge met het referentienummer 9.01.01.07 is vervaardigd met een Miyota GL36 Quartz-uurwerk. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen kast met een zilverkleurige wijzerplaat, voorzien van roségoudkleurige streepindexen en Arabische cijfers. De analoge tijd is middels de subtiele indexen goed af te lezen. De bruine lederen band is voorzien van een edelstalen gespsluiting. De horlogekast heeft een diameter van 36 mm. en een kasthoogte van 10 mm.

De horlogekast is 5 ATM (50 meter) waterdicht en is voorzien van een mineraalglas. De uitstraling zorgt voor een klassiek horloge met een Retro-design, welke met veel plezier te dragen is.

Junkers, van origine een vliegtuigbouwer, is in 1895 opgericht door Hugo Junkers (1859-1935) die luchtvaartingenieur was. Het bedrijf met de naam "Junkers Flugzeug- und Motorenwerke AG" stond bekend als zeer innovatief en heeft jarenlang bekende (militaire) vliegtuigen geproduceerd, waardoor het eerste geheel metalen vliegtuig de J1. Het bedrijf Junkers is met name bekend geworden van de productie van schitterende horloges. De horlogecollectie van Junkers vertelt het verhaal van historische vliegtuigontwerpen welke zijn geëngineerd door Hugo Junkers. De dames- en herenhorloges zijn gemaakt in designs van klassieke pilotenhorloges tot moderne chronograaf horloges met een quartz, mechanisch of automatisch uurwerk welke geheel zijn vervaardigd in Duitsland. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Junkers.

Productspecificaties
Kast breedte 360,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Junkers
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 9.01.01.07