Just Franky geelgouden Mini Coin met letter J + diamant

Een 14 kt. geelgouden 'Mini Coin' welke is voorzien van een briljant geslepen diamant. De Coin is strak en minimalistisch vormgegeven en is gepersonaliseerd met een letter J gravering. De hanger wordt EXCLUSIEF ketting geleverd. Afmetingen: diameter: 6,5 mm. Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland. Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden. Lees meer
Artikelnummer
011498566
299,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. geelgouden 'Mini Coin' welke is voorzien van een briljant geslepen diamant. De Coin is strak en minimalistisch vormgegeven en is gepersonaliseerd met een letter J gravering. De hanger wordt EXCLUSIEF ketting geleverd. Afmetingen: diameter: 6,5 mm.

Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland.

Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden.

Productspecificaties
Gewicht 1,30 gr.
Kleuren Geelgoud
Merk collectie Coin
Afmetingen Diameter: 6,5 mm., 42 - 44 cm.
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Goud
Merk Just Franky
Materiaal Kleur Geelgoud
Garantie 2 jaar