Just Franky gouden ketting met drie Mini coins + diamant

Een 14 kt. gouden ketting met drie 'Mini Coins' welke zijn voorzien van een briljant geslepen diamant. De Coins is strak en minimalistisch vormgegeven en kan gepersonaliseerd worden door een initiaal, cijfer of symbool naar keuze toe te voegen. Bij het toevoegen van de gravure is er een keuze mogelijkheid uit zes verschillende lettertypes. De Coins is leverbaar is geelgoud, witgoud of roségoud. Afmetingen: diameter: 6,5 mm. Lengte: 39 - 41 cm. of 42 - 44 cm. Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland. Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden. Lees meer
Artikelnummer
011498577
679,00
Levertijd van dit product bedraagt: 6 - 8 werkdagen

Personaliseer de sieraden van Just Franky met een gravering in de vorm van een initiaal, cijfer of symbool. Eveneens kunt u een keuze maken in materiaalkleur en de lengte van de ketting. Stel hieronder eenvoudig uw persoonlijke sieraad samen.

    Gratis cadeauverpakking naar keuze
    8 Winkels met adviserende specialisten
    Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
    Gratis ruilen binnen 30 dagen

    Een 14 kt. gouden ketting met drie 'Mini Coins' welke zijn voorzien van een briljant geslepen diamant. De Coins is strak en minimalistisch vormgegeven en kan gepersonaliseerd worden door een initiaal, cijfer of symbool naar keuze toe te voegen. Bij het toevoegen van de gravure is er een keuze mogelijkheid uit zes verschillende lettertypes. De Coins is leverbaar is geelgoud, witgoud of roségoud. Afmetingen: diameter: 6,5 mm. Lengte: 39 - 41 cm. of 42 - 44 cm.

    Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland.

    Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden.

    Productspecificaties
    Levertijd 6 - 8 werkdagen
    Gewicht 2,30 gr.
    Kleuren Witgoud, Geelgoud, Rosegoud
    Merk collectie Coin
    Afmetingen Diameter: 6,5 mm. Lengte: 39 - 41 cm. of 42 - 44 cm.
    Geslacht Man, Vrouw, Unisex
    Materiaal Goud
    Merk Just Franky
    Materiaal Kleur Geelgoud, Witgoud, Roségoud
    Edelsteen Diamant
    Garantie 2 jaar