Just Franky gouden ronde Mini Coin met initiaal, cijfer of symbool naar keuze

Een 14 kt. gouden 'Midi Coin' uit de collectie van het Nederlandse merk Just Franky. De minimalistisch en strak vormgegeven Coin kan worden gepersonaliseerd door het toevoegen van een initiaal, cijfer of symbool waarbij een keuze gemaakt kan worden uit zes verschillende lettertypes. De Coin is leverbaar is geelgoud, witgoud of ros?goud. Afmetingen: diameter: 10 mm. Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland. Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden. Lees meer
Artikelnummer
011498595
239,00
Levertijd van dit product bedraagt: 6 - 8 werkdagen

Personaliseer de sieraden van Just Franky met een gravering in de vorm van een initiaal, cijfer of symbool. Eveneens kunt u een keuze maken in materiaalkleur en de lengte van de ketting. Stel hieronder eenvoudig uw persoonlijke sieraad samen.

Artikel in het echt bekijken? Maak een vrijblijvende winkelafspraak
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. gouden 'Midi Coin' uit de collectie van het Nederlandse merk Just Franky. De minimalistisch en strak vormgegeven Coin kan worden gepersonaliseerd door het toevoegen van een initiaal, cijfer of symbool waarbij een keuze gemaakt kan worden uit zes verschillende lettertypes. De Coin is leverbaar is geelgoud, witgoud of ros?goud. Afmetingen: diameter: 10 mm.

Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland.

Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden.

Productspecificaties
Levertijd 6 - 8 werkdagen
Gewicht 1,00 gr.
Kleuren Witgoud, Geelgoud, Rosegoud
Merk collectie Coin
Afmetingen Diameter: 10 mm.
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Goud
Merk Just Franky
Materiaal Kleur Geelgoud, Witgoud, Roségoud
Garantie 2 jaar