Just Franky satijnen armband met 5 Cubes

Een satijnen armband welke is voorzien van vijf kt. gouden 'Cubes'. De modern en elegant vormgegeven 'Cubes' kunnen worden voorzien van een initiaal of symbool ter herinnering aan een speciale gebeurtenis of dierbaar persoon. In combinatie met de 'Cubes' worden er drie satijnen armbandjes meegeleverd in een kleur naar keuze! Afmetingen: 3,7 mm. Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland. Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden. Lees meer
Artikelnummer
011498548
559,00
Levertijd van dit product bedraagt: 6 - 8 werkdagen

Personaliseer de sieraden van Just Franky met een gravering in de vorm van een initiaal, cijfer of symbool. Eveneens kunt u een keuze maken in materiaalkleur en de lengte van de ketting. Stel hieronder eenvoudig uw persoonlijke sieraad samen.

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een satijnen armband welke is voorzien van vijf kt. gouden 'Cubes'. De modern en elegant vormgegeven 'Cubes' kunnen worden voorzien van een initiaal of symbool ter herinnering aan een speciale gebeurtenis of dierbaar persoon. In combinatie met de 'Cubes' worden er drie satijnen armbandjes meegeleverd in een kleur naar keuze! Afmetingen: 3,7 mm.

Ontwerp binnen de collectie van 'Just Franky' een persoonlijke sieraad. Het perfecte sieraad ter herinnering aan een vriendschap, geboorte of huwelijk. Een sieraad personaliseren kan met een initiaal, gravure of vingerafdruk. De sieraden worden met de hand vervaardigd in Nederland.

Dit artikel betreft een gepersonaliseerd product en kan niet geretourneerd worden.

Productspecificaties
Levertijd 6 - 8 werkdagen
Gewicht 1,50 gr.
Kleuren Meerderkleurig
Merk collectie Cube
Afmetingen Cube: 3,7 mm.
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Goud, Satijn
Merk Just Franky
Garantie 2 jaar