Klokers KLOK-01, KLOK-01-D2/02-380C6

Bestel online dit Klokers horloge uit de KLOK-01 collectie op onze webshop. Het model is voorzien van de kast KLOK-01-D2 met een grijze punt en de horlogeband KLINK-02-380C6. Een drukknop op de horlogekast (ter hoogte van de 8-positie op de wijzerplaat) maakt de klok los van de horlogeband, zodat het horloge en de horlogeband eenvoudig afgewisseld kunnen worden. Het uurwerk is uitgevoerd met een hoog precisie Quartz-uurwerk, waar de roterende schijven worden aangestuurd door de micro-motoren en langs elkaar heen schuiven. De ronde horlogekast is vervaardigd van roestvrij staal en de grijs/zandkleurige horlogeband van suède welke is voorzien van een gespsluiting. Middels de rode verticale lijn zijn de uren, minuten en seconden nauwkeurig af te lezen. Door de vergrotingslens is de tijd op extra duidelijke wijze afleesbaar. De drie ringen roteren met verschillende snelheden, waardoor een harmonisch geheel van beweging wordt uitgedrukt. Door het kliksysteem zijn de banden van Klokers goed te verwisselen, waardoor u meerdere combinaties kunt maken. Zo kunt u uw horloge aanpassen aan de laatste modetrends of kunt u de horlogeband zelfs los als accessoire dragen. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen.De horloges van het Franse merk Klokers zijn Swiss Made en zijn geïnspireerd zijn op de rekenliniaal. De horloges met een hightech beweging van de drie ronde schijven en een kwalitatief Quartz-uurwerk nemen u mee terug naar ongeveer 1970 toen rekenlinialen volop werden gebruikt. Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. In deze tijd waarin iedereen haast heeft, eist Klokers de tijd op die aan uw aandacht ontsnapt en daarom zijn er horloges ontworpen waarmee u door en in de tijd kan reizen. De display van de wijzerplaat is een grafische voorstelling van een rekenliniaal, waarbij de drie ronddraaiende ringen de tijd aangeven. De horlogekasten kunnen eenvoudig vast en los geklikt worden op een Klokers horlogeband, waardoor het mogelijk is om meerdere combinaties te maken. Tevens is het mogelijk om de horlogebanden los te dragen, waardoor ze als stijlvol accessoire gedragen kunnen worden. Van deze unieke horloges is Rikkoert Juweliers officieel dealer. Lees meer
Artikelnummer
011477325
Merk
498,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Klokers horloge uit de KLOK-01 collectie op onze webshop. Het model is voorzien van de kast KLOK-01-D2 met een grijze punt en de horlogeband KLINK-02-380C6. Een drukknop op de horlogekast (ter hoogte van de 8-positie op de wijzerplaat) maakt de klok los van de horlogeband, zodat het horloge en de horlogeband eenvoudig afgewisseld kunnen worden. Het uurwerk is uitgevoerd met een hoog precisie Quartz-uurwerk, waar de roterende schijven worden aangestuurd door de micro-motoren en langs elkaar heen schuiven. De ronde horlogekast is vervaardigd van roestvrij staal en de grijs/zandkleurige horlogeband van suède welke is voorzien van een gespsluiting.

Middels de rode verticale lijn zijn de uren, minuten en seconden nauwkeurig af te lezen. Door de vergrotingslens is de tijd op extra duidelijke wijze afleesbaar. De drie ringen roteren met verschillende snelheden, waardoor een harmonisch geheel van beweging wordt uitgedrukt. Door het kliksysteem zijn de banden van Klokers goed te verwisselen, waardoor u meerdere combinaties kunt maken. Zo kunt u uw horloge aanpassen aan de laatste modetrends of kunt u de horlogeband zelfs los als accessoire dragen. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen.

De horloges van het Franse merk Klokers zijn Swiss Made en zijn geïnspireerd zijn op de rekenliniaal. De horloges met een hightech beweging van de drie ronde schijven en een kwalitatief Quartz-uurwerk nemen u mee terug naar ongeveer 1970 toen rekenlinialen volop werden gebruikt. Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. In deze tijd waarin iedereen haast heeft, eist Klokers de tijd op die aan uw aandacht ontsnapt en daarom zijn er horloges ontworpen waarmee u door en in de tijd kan reizen. De display van de wijzerplaat is een grafische voorstelling van een rekenliniaal, waarbij de drie ronddraaiende ringen de tijd aangeven. De horlogekasten kunnen eenvoudig vast en los geklikt worden op een Klokers horlogeband, waardoor het mogelijk is om meerdere combinaties te maken. Tevens is het mogelijk om de horlogebanden los te dragen, waardoor ze als stijlvol accessoire gedragen kunnen worden. Van deze unieke horloges is Rikkoert Juweliers officieel dealer.

Productspecificaties
Kast breedte 44,00 mm
Merk collectie KLOK-01-D2
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Klokers
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Grijs, Beige
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer KLOK-01-D2/02-380C6