Klokers leren zwarte band, KLINK-04-SC1

Bestel online deze Klokers horlogeband uit de KLINK-04 collectie op onze webshop. De horlogeband met het referentienummer KLINK-04-SC1 is te combineren met ieder Klokers horloge. De zwart lederen band met zwart stiksel en rode accent heeft een lengte van 23 cm. en een breedte van 18 mm. Door het kliksysteem zijn de banden van Klokers goed te verwisselen, waardoor u meerdere combinaties kunt maken. De horloges van het Franse merk Klokers zijn Swiss Made en zijn geïnspireerd zijn op de rekenliniaal. De horloges met een hightech beweging van de drie ronde schijven en een kwalitatief Quartz-uurwerk nemen u mee terug naar ongeveer 1970 toen rekenlinialen volop werden gebruikt. Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. In deze tijd waarin iedereen haast heeft, eist Klokers de tijd op die aan uw aandacht ontsnapt en daarom zijn er horloges ontworpen waarmee u door en in de tijd kan reizen. De display van de wijzerplaat is een grafische voorstelling van een rekenliniaal, waarbij de drie ronddraaiende ringen de tijd aangeven. De horlogekasten kunnen eenvoudig vast en los geklikt worden op een Klokers horlogeband, waardoor het mogelijk is om meerdere combinaties te maken. Tevens is het mogelijk om de horlogebanden los te dragen, waardoor ze als stijlvol accessoire gedragen kunnen worden. Van deze unieke horloges is Rikkoert Juweliers officieel dealer. Selecteer apart een horlogekast en horlogeband om een set compleet te maken. Alle combinaties zijn mogelijk.Lees meer
Artikelnummer
011497718
Merk
95,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online deze Klokers horlogeband uit de KLINK-04 collectie op onze webshop. De horlogeband met het referentienummer KLINK-04-SC1 is te combineren met ieder Klokers horloge. De zwart lederen band met zwart stiksel en rode accent heeft een lengte van 23 cm. en een breedte van 18 mm. Door het kliksysteem zijn de banden van Klokers goed te verwisselen, waardoor u meerdere combinaties kunt maken.

De horloges van het Franse merk Klokers zijn Swiss Made en zijn geïnspireerd zijn op de rekenliniaal. De horloges met een hightech beweging van de drie ronde schijven en een kwalitatief Quartz-uurwerk nemen u mee terug naar ongeveer 1970 toen rekenlinialen volop werden gebruikt. Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. In deze tijd waarin iedereen haast heeft, eist Klokers de tijd op die aan uw aandacht ontsnapt en daarom zijn er horloges ontworpen waarmee u door en in de tijd kan reizen. De display van de wijzerplaat is een grafische voorstelling van een rekenliniaal, waarbij de drie ronddraaiende ringen de tijd aangeven. De horlogekasten kunnen eenvoudig vast en los geklikt worden op een Klokers horlogeband, waardoor het mogelijk is om meerdere combinaties te maken. Tevens is het mogelijk om de horlogebanden los te dragen, waardoor ze als stijlvol accessoire gedragen kunnen worden. Van deze unieke horloges is Rikkoert Juweliers officieel dealer.

Selecteer apart een horlogekast en horlogeband om een set compleet te maken. Alle combinaties zijn mogelijk.

Productspecificaties
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Klokers
Horlogeband Leer
Bandkleur Zwart
Garantie 6 maanden
Referentienummer KLINK-04-SC1