Emporio Armani Kappa, AR11013

Bestel online dit herenhorloge van Emporio Armani uit de Kappa collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer AR11013 is voorzien van een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. De analoge tijd is middels de prachtige zwarte wijzerplaat met zilverkleurige streepindexen en Romeinse cijfers af te lezen. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 41 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge geschikt is om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Een horloge met een prachtige afwerking, welke door de vormgeving zowel naar uw werk als naar een andere gelegenheid gedragen kan worden.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.Lees meer
Artikelnummer
011474027
Merk
Special Price 119,40 Regular Price 199,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit herenhorloge van Emporio Armani uit de Kappa collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer AR11013 is voorzien van een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. De analoge tijd is middels de prachtige zwarte wijzerplaat met zilverkleurige streepindexen en Romeinse cijfers af te lezen. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 41 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.

Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge geschikt is om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Een horloge met een prachtige afwerking, welke door de vormgeving zowel naar uw werk als naar een andere gelegenheid gedragen kan worden.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 41,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 41,00 mm
Geslacht Man
Merk Armani
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer AR11013