Emporio Armani Beta, AR1878

Bestel online dit Emporio Armani horloge uit de Beta collectie op onze webshop. Het stijlvolle model met het referentienummer AR1878 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. De analoge tijd is vanaf de champagnekleurige wijzerplaat af te lezen. De bruine lederen horlogeband met krokodillenmotief is aan de ronde horlogekast van 43 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De combinatie van de band en de wijzerplaat zorgt voor een chique horloge.Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een subtiel datumvenster en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden en minuten. Tevens wordt de 24-uursaanduiding weergegeven op de wijzerplaat. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge geschikt is om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani. Lees meer
Artikelnummer
011460979
Merk
Special Price 191,40 Regular Price 319,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Emporio Armani horloge uit de Beta collectie op onze webshop. Het stijlvolle model met het referentienummer AR1878 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. De analoge tijd is vanaf de champagnekleurige wijzerplaat af te lezen. De bruine lederen horlogeband met krokodillenmotief is aan de ronde horlogekast van 43 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. De combinatie van de band en de wijzerplaat zorgt voor een chique horloge.

Het Quartz-uurwerk in de horlogekast is voorzien van een subtiel datumvenster en een chronograaf-functie. De stopwatch-functie geeft de tijd aan in seconden en minuten. Tevens wordt de 24-uursaanduiding weergegeven op de wijzerplaat. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het horloge geschikt is om mee te douchen of te zwemmen, mits er geen te grote temperatuursverschilllen zijn. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen, waardoor het model tegelijk een sportieve uitstraling krijgt.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 430,00 mm
Band aanzet 19
Kastdiameter 43,00 mm
Geslacht Man
Merk Armani
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Champagne
Functies 24-uursaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer AR1878