Longines Heritage, L2.749.4.72.2

Dit herenhorloge van Longines uit de Heritage collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer L2.749.4.72.2 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 54 uur, waar het uurwerk door de beweging van de pols wordt aangedreven. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast en is voorzien van zilverkleurige wijzers en indexen op een lichte wijzerplaat, waar de tijd op analoge wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een bruine lederen horlogeband met krokodillenprint en wit stiksel geplaatst, welke is voorzien van een edelstalen gespsluiting welke versiert is met een Longines logo.Het uurwerk is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren worden weergegeven. In het horloge werkt het Zwitsere kaliber L688 uurwerk, tikkend met een frequentie van 28.800 trillingen per uur. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kraswerend saffierglas. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een ware must is. De horloges uit de Heritage collectie omvat een reeks bijzondere horloges die geïnspireerd zijn op de historie van Longines. De klassiekers van toen zijn vervaardigd in een moderne uitvoering. De pasvorm en het design van dit Zwitserse horloge zorgen voor een maximaal draagplezier.Het horlogemerk Logines heeft een rijke historie van meer van 175 jaar. In 1832 is het bedrijf door Auguste Agassiz opgericht in Saint-Imair in Zwitserland. De horloges zijn vaak herkenbaar aan de klassieke en traditionele stijl van Longines en heeft als motto: ''Elegance is an attitude''. De horlogelijnen bestaat uit verschillende collecties, zo zijn er o.a. de Master Collection, Saint-Imier, Conquest Classic, Longines La Grande Classique, Prima Luna en de Elegant collectie. Het merk is ook verbonden aan verschillende grote sportevenementen, waar precisie en elegantie hoog in het vaandel staan. Longines heeft naam gemaakt als horlogemaker met passie voor schoonheid en kwaliteit. Het merk staat tevens voor innovatie en tracht steeds het hoogst mogelijke te ontwikkelen en dit te verwerken in de unieke collecties. Lees meer
Artikelnummer
011443362
Special Price 2.344,00 Regular Price 2.930,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Longines uit de Heritage collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer L2.749.4.72.2 is uitgevoerd met een Zwitsers automatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 54 uur, waar het uurwerk door de beweging van de pols wordt aangedreven. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast en is voorzien van zilverkleurige wijzers en indexen op een lichte wijzerplaat, waar de tijd op analoge wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een bruine lederen horlogeband met krokodillenprint en wit stiksel geplaatst, welke is voorzien van een edelstalen gespsluiting welke versiert is met een Longines logo.

Het uurwerk is uitgevoerd met een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en uren worden weergegeven. In het horloge werkt het Zwitsere kaliber L688 uurwerk, tikkend met een frequentie van 28.800 trillingen per uur. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een kraswerend saffierglas. Aan de achterzijde van de horlogekast is het automatische uurwerk te bewonderen, wat voor de echte horlogeliefhebber een ware must is. De horloges uit de Heritage collectie omvat een reeks bijzondere horloges die geïnspireerd zijn op de historie van Longines. De klassiekers van toen zijn vervaardigd in een moderne uitvoering. De pasvorm en het design van dit Zwitserse horloge zorgen voor een maximaal draagplezier.

Het horlogemerk Logines heeft een rijke historie van meer van 175 jaar. In 1832 is het bedrijf door Auguste Agassiz opgericht in Saint-Imair in Zwitserland. De horloges zijn vaak herkenbaar aan de klassieke en traditionele stijl van Longines en heeft als motto: ''Elegance is an attitude''. De horlogelijnen bestaat uit verschillende collecties, zo zijn er o.a. de Master Collection, Saint-Imier, Conquest Classic, Longines La Grande Classique, Prima Luna en de Elegant collectie. Het merk is ook verbonden aan verschillende grote sportevenementen, waar precisie en elegantie hoog in het vaandel staan. Longines heeft naam gemaakt als horlogemaker met passie voor schoonheid en kwaliteit. Het merk staat tevens voor innovatie en tracht steeds het hoogst mogelijke te ontwikkelen en dit te verwerken in de unieke collecties.

Productspecificaties
Merk collectie Heritage Collection
Kastdiameter 40,00 mm
Geslacht Man
Merk Longines
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding, Gang reserve, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer L2.749.4.72.2