Lorena zilveren geoxideerde ring met granaat, 9419-ASO-AL

Een prachtige zilveren ring met granaat van het Oostenrijkse merk LORENA. De ring is voorzien van een gematteerde en geoxideerde afwerking en heeft een mooie strakke vormgeving. Een leuk detail is de rode granaat, waardoor deze ring van een frisse en eigentijdse uitstraling wordt voorzien. LORENA vervaardigt zijn sieraden volgens de modernste productiemethoden in combinatie met traditionele technieken en onderscheidt zich door het uitzonderlijke ontwerp, originaliteit en hoge kwaliteit. De sieraden worden ecologisch verantwoord geproduceerd en kenmerken zich door het gebruik van echte natuurproducten. LORENA staat voor individualiteit en kwaliteit!Ringmaat: 56Afmetingen: 17 x 10 mm. Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.Lees meer
Artikelnummer
011493245
Merk
109,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtige zilveren ring met granaat van het Oostenrijkse merk LORENA. De ring is voorzien van een gematteerde en geoxideerde afwerking en heeft een mooie strakke vormgeving. Een leuk detail is de rode granaat, waardoor deze ring van een frisse en eigentijdse uitstraling wordt voorzien.

LORENA vervaardigt zijn sieraden volgens de modernste productiemethoden in combinatie met traditionele technieken en onderscheidt zich door het uitzonderlijke ontwerp, originaliteit en hoge kwaliteit. De sieraden worden ecologisch verantwoord geproduceerd en kenmerken zich door het gebruik van echte natuurproducten. LORENA staat voor individualiteit en kwaliteit!

Ringmaat: 56

Afmetingen: 17 x 10 mm.

Mocht u de ring in een andere maat geleverd willen hebben kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld.

Productspecificaties
Gewicht 5,20 gr.
Kleuren Rood, Zilverkleurig, Grijs
Afmetingen Ringmaat: 56, voorzijde 17 x 10 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Lorena
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Referentienummer 9419-ASO-AL
Maak de set compleet
+
Lorena zilveren oorknoppen met granaat, P1393-ASO-AL
89,00
198,00