Lorus Basic, RXN83AX9

Bestel online dit Lorus herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RXN83AX9 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de witte wijzerplaat met een datumvenster. De edelstalen schakelband is aan de ronde horlogekast van 38 mm. gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting. Met een eenvoudige druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste dag en datum vanaf te lezen zijn. Het Lorus horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter) en is hierdoor goed bestand tegen water en andere stoffen van buitenaf. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieus model met een tijdloos design, welke uitermate geschikt is in combinatie met een overhemd of pak. Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.Lees meer
Artikelnummer
011166571
Merk
59,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Lorus herenhorloge uit de Basic collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RXN83AX9 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast vervaardigd. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de witte wijzerplaat met een datumvenster. De edelstalen schakelband is aan de ronde horlogekast van 38 mm. gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting. Met een eenvoudige druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Naast de tijd is er ook een datumvenster bij de 3-positie geplaatst, waar de juiste dag en datum vanaf te lezen zijn. Het Lorus horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter) en is hierdoor goed bestand tegen water en andere stoffen van buitenaf. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieus model met een tijdloos design, welke uitermate geschikt is in combinatie met een overhemd of pak.

Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Lorus
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer RXN83AX9