Lorus Basic, RC359AX9

Dit dameshorloge van het merk Lorus uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RC359AX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. De analoge tijd is op de parelmoer wijzerplaat op duidelijke wijze af te lezen. Daarnaast is bij elke kwartiersaanduiding een Swarovski kristal geplaatst, wat voor een mooie schittering op de wijzerplaat zorgt. Aan de ovale horlogekast is een opengewerkte schakelband bevestigd, welke voorzien is van een clipsluiting.Het Lorus horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het Lorus horloge voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Tevens is de lunette voorzien van zirkonia's, wat in combinatie met de verdere afwerking voor een prachtig Lorus horloge zorgt.Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus. Lees meer
Artikelnummer
011426677
Merk
69,95
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van het merk Lorus uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer RC359AX9 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. De analoge tijd is op de parelmoer wijzerplaat op duidelijke wijze af te lezen. Daarnaast is bij elke kwartiersaanduiding een Swarovski kristal geplaatst, wat voor een mooie schittering op de wijzerplaat zorgt. Aan de ovale horlogekast is een opengewerkte schakelband bevestigd, welke voorzien is van een clipsluiting.

Het Lorus horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het Lorus horloge voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Tevens is de lunette voorzien van zirkonia's, wat in combinatie met de verdere afwerking voor een prachtig Lorus horloge zorgt.

Het merk Lorus is in 1982 opgericht en is een concept van het horlogemerk Seiko. De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus horloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo stijlvolle horloges. De meeste horloges van Lorus beschikken over uitgebreide functies en zijn daarnaast betaalbaar. De collectie bevat zowel horloges voor dames, heren als kinderen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Lorus.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 28,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Lorus
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Ovaal
Uurwerk Quartz
Sluiting Clipsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer RC359AX9